=Magyar tartalom

Főmenü

English content= 

 


SZOLGÁLTATÓ KERESÉSE
 

 SZERINT.
 

 


SEARCHING FOR A PROVIDER
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Felhasználó!

Most a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének KÖRNYEZETVÉDELMI SZAKMAI INFORMÁCIÓS RENDSZERÉT, a XIR adatbázist látja.

Jelenleg több mint 2000 környezetvédelmi tevékenységet is végző céget ismertet a rendszer, részletesen bemutatva környezetvédelmi tevékenységeiket.

A széleskörű szakmai információk, az engedély-tartalmak hiteles megjelenítése a környezetvédelmi problémával rendelkezők, a tevékenységet kínálók és nem utolsó sorban a környezet érdekeit és biztonságát szolgálják. (Megbízó - vállalkozó - környezet érdeke itt egybeesik.)

Az adattartalomról:

A XIR adatbázist 1996-tól folyamatosan fejlesztjük, modul-felépítése egyre szélesebbkörű információtartalmak koncentrált megjelentetését teszi lehetővé.
Az adatokat egyrészt folyamatos közvetlen gyűjtéssel, másrészt engedélyező intézményekkel kötött együttműködési megállapodások alapján szerezzük be. A rendszerben mindenki ingyenesen kap helyet és kerül fel az Internetre . A feltétel az adatlap kitöltése, a környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenység részletes leírásával együtt. Az adatok frissítését is az adatlapon kell kezdeményezni, amely letölthető az alábbiakban. Alapvető célunk a teljesség és hitelesség.

Az Akkreditált laboratóriumok menüpontban valamennyi környezetvédelmi területen akkreditációt nyert intézmény szerepel az akkreditáló okirattal együtt. 

A Veszélyes hulladék menüpont tartalmazza valamennyi veszélyes hulladékkal kapcsolatban kiadott engedély nyilvános részét. Az adatokat a Környezetvédelmi Minisztérium folyamatosan bocsátja rendelkezésünkre.

A Környezetbarát termék menüpont a védjegyet elnyert termékeket mutatja be. E három menüpont tekintetében a XIR közhiteles.

A lezárás időpontja: 2014 május 16.

 

Adatlap, Reklám: természetesen sokan kívánják alapadataik, szolgáltatásaik, engedélyeik ingyenes elhelyezése mellett szórólapjaikat, emblémáikat, árlistáikat, a képviselt cégeket is elhelyezni. Ez már nem ingyenes szolgáltatás. A feltételek az adatlapon találhatók meg.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségéről:

A szervezet szakmai szövetség, közhasznú szervezetté nyilvánítása folyamatban van. A 90-es évektől ugrásszerűen bővülő szakmához a környezetvédelmi iparhoz a szolgáltatók, az újrahasznosítók, a környezet védelmében alkalmazott kibocsátás-csökkentő berendezések gyártói, forgalmazói, a mérőlaboratóriumok üzemeltetői, a tisztább technológiák kutatói és telepítői is hozzátartoznak. A szövetség tagi összetétele tükrözi ezt a sokoldalúságot. Egyetlen szempontból homogén, a környezet védelmében tevékenykednek valamennyien.
A szövetség alapcéljai között a szakma áttekinthetőségének megteremtése, letisztulásának elősegítése is szerepel. A XIR adatbázis folyamatos karbantartásával és bővítésével is ezt kívánjuk szolgálni.

A  szövetségbe az Alapszabály elfogadásával és a Belépési nyilatkozat kitöltésével lehet belépni. Utóbbit kérésre elküldjük.

A Környezetvédelmi Szakmai Információs Rendszerrel kapcsolatos bármilyen kérdéssel munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre:

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

1024 BUDAPEST
Keleti Károly u. 11/A. I. em. 4.

Tel.: 350-7271, 350-7274, 336-0680; Fax: 336-0393
e-mail: kszgysz@kszgysz.hu
Postacím: 1364 Budapest 4, Pf. 8.

 

JELMAGYARáZAT: vissza,  tovább, XIR menü. 

© Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége