bootstrap table

25 éves a KSZGYSZ

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

1992-2017

Mobirise

Immár...

25 éve annak, hogy a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége részt vesz a környezeti kultúra fejlesztésében, és aktívan képviseli a hazai zöldipar érdekeit, mindenkor szem előtt tartva a következetes szakmaiságot, a függetlenséget, valamin a tiszta és egészséges környezethez való alkotmányos alapjogot.

Mobirise


Jelenleg...

tagjaink száma eléri a 230-at. Tagcégeink tevékenységi köre a környezetvédelmi ipar minden területét lefedi. Ezek mellett társult tagjaink egyetemek, kutatóintézetek, pártoló tagjaink a környezetvédelem szempontjait méltányoló vállalatok.

Mobirise

A 25. évforduló...

A 25. évforduló megünneplésére az V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari szakkiállításon kerül sor, melyet szövetségünk rendez november 8. és 10. között.

Tagjaink

A szervezet tagságát környezetvédelmi szolgáltató cégek, tervező-szakértő cégek, e területen kutatási-fejlesztési tevékenységet végzők, vízellátás-csatornaszolgáltatásban, hulladékkelezésben, hulladékhasznosításban, levegőtisztaság-védelemben, zaj- és rezgésvédelemben, kármentesítésben stb. tevékenykedő cégek adják, beleértve e tevékenységekhez szükséges eszközök gyártóit és forgalmazóit is. Ma közel 230 tagcégünk van, a környezetvédelmi ipar szereplői. Társult tagjaink egyetemek, kutatóintézetek. Pártoló tagjaink a környezetvédelmet, a fenntarthatóságot kiemelten kezelő nagyvállalatok..

Környezeti Felelősségvállalási Nyilatkozat

Tagjaink elfogadják a Környezeti Felelősségvállalási Nyilatkozatot, melynek célja, hogy együttes erővel hozzájáruljunk a fenntartható fejlődés hazai megvalósításához, és a környezetbarát szemléletmód elterjesztéséhez..

A hazai környezetipart szolgáljuk

A szakmai érdekképviseletet a környezet érdekeit szem előtt tartva végezzük.

230

Tagcég

Tagjaink a környezetvédelmi ipar minden területét lefedik.


1232

Konferencia

Konferenciákat, munkacsoport üléseket egyéb rendezvényeket szervezünk a hatékony információáramlás támogatására

551

Hírlevél

A tagság két hetenként Hírlevelet kap az aktuális, a környezetvédelmi vállalkozásokat érintő rendezvényekről, kiadványokról, közbeszerzésekről, jogszabály-tervezetekről, 

Cím

1024 Budapest                     
Keleti Károly u. 11/A.                     


Elérhetőségek

Email: kszgysz@kszgysz.hu           Telefon: +36 (1) 3507271
Fax: +36 (1) 336-0393