HÍREK

Időpont: 2018. április 11.  
Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr u. 35.  

A rendezvény szakmai partnere:

nhkv

Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-vel, mint szakmai partnerrel közösen ismét konferenciát rendez a hulladékkezelési közszolgáltatás jövőképének és fejlesztési irányainak, a közszolgáltatásból kikerülő haszonanyagok feldolgozási lehetőségeinek és innovatív hulladékkezelési technológiáinak bemutatására az előző évi rendezvények folytatásaként.

A konferencia aktívan hozzá kíván járulni a képződött települési hulladék minél nagyobb arányú hasznosításához, az új fejlesztési lehetőségek megismeréséhez, az Európai Unió hulladékgazdálkodási céljainak megvalósításához, környezetünk és egészségünk védelméhez.

Várjuk a felsőoktatásban tevékenykedő oktatók kutatásait, doktori munkáit, tudományos disszertációt bemutató előadások tervezetét, amelyek innovatív technológiai lehetőségekez, terveket mutatnak be a hulladékgazdálkodás (települési hulladékkezelés, a haszonanyagkinyerés és feldolgozása/hasznosítása stb.) területén.

Jelentkezni lehet a maximum 20 perces előadások tematikájának egy oldalas kivonatban történő összefoglaló megküldésével ONLINE vagy a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, 2018. március 14-ig.

Az előadások közül Szervező Bizottság választja majd ki azokat, amelyeket a konferencián előadásra érdemesnek tart. A beküldött tematikák közül előnyt élveznek azok, amelyek előremutató stratégiákat, újdonságokat, fejlesztési lehetőségeket, irányokat mutatnak be.

A Szervező Bizottság tagjai:

  • Weingartner Balázs, NHKV Zrt.
  • Dr. Csizmadia Tamás, NHKV Zrt.
  • Kövecses Péter, NHKV Zrt.
  • Markó Csaba, KSZGYSZ

Jelentkezés és további információ az alábbi elérhetőségeken:

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A. , Telefon/fax: 1-350-7271, 1-350-7274, 20 / 383 6242
E-mail: kszgysz [KUKAC] kszgysz [PONT] hu Web: www.kszgysz.hu

[Form innovativ_eloadok not found!]