HÍREK

Válasszon nyelvet

eu commision

Sorban harmadikként, Írország és Luxemburg után hazánkban került sor a Tiszta Levegő Párbeszédre 2017. október 3-4. között. A kétnapos budapesti üléssorozat lehetőséget adott a levegőtisztaság-védelem helyzetének, kihívásainak és megoldási lehetőségeinek feltérképezésére. Megvitatásra kerültek különösen a lakossági kibocsátások, valamint a mezőgazdasági, ipari és közlekedési emissziók csökkentési lehetőségei.

A nagy sikerrel zajló rendezvényre az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatóságának főigazgatója, Daniel Calleja úr és küldöttsége hazánkba látogatott. A több mint száz hazai résztvevő között nem csak a társminisztériumok és háttérintézményeiknek delegáltjai, de a tudományos élet és az ipar, a kormányhivatalok és az önkormányzatok, valamint a civil szféra érintett képviselői is jelen voltak.

A párbeszéden elhangzottak alapján kerültek levonásra a konklúziók, melyek eredeti, angol nyelvű változata itt, valamint magyar fordítása itt található.

(forrás: kormany.hu)

Az ipar zöld oldala - friss hírek

2023. aug. 30. Hazai rendezvények

Jön a Greenview!

Szövetségünk szakmai partnerségével hulladékgazdálkodási konferenciát szervez a Store Insider november 9-én.A szakmai konferencián a legújabb szabályozási háttérről, a hazai begyűjtési rendszer… További részletek