RENDEZVÉNYEK

Ajánljuk mindenki figyelmébe a KÖVET decemberi rendezvényét!

Időpont: 2022. december 7, szerda (9:00-17:00)
Helyszín:MagNet Közösségi Ház, Hamvas terem (1062 Budapest, Andrássy út 98.) 

Konferencia és EIT KIC Raw Materials – RESTORE projektbemutató workshop

Fenntarthatóság a gyakorlatban – egy napon két helyszínen

Az energiaválság, a környezetszennyezés csökkentése és a klímavédelem elősegítése, a kommunikációs és technológiai ipar fejlődése új eszközök és technológiák megjelenését segítik.

A konferencia elmarad

A kis- és középvállalkozásoknak az energetika terén kialakult, egész Európát sújtó változások, az energia-források megnövekedett költségei, a klímaváltozásból adódó alkalmazkodási kényszer egyaránt nagy kihívást jelentenek.

Kármentesítés és rehabilitáció – Rozsdaövezetek és barnamezős beruházások című konferencia
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) 
Időpont: 2022. november 29-30. (kedd-szerda)

Az Akkreditált Szervezetek Klasztere (ASZEK) ismét megrendezi a hagyományos év végi konferenciáját, mely során az akkreditálással kapcsolatos aktuális szabályozási, irányítási változásokat és terveket ismertetjük. Továbbá ismertetjük az akkreditálás és tanúsítás helyét az új kormányzati struktúrában. 

Hogyan tovább Ember?

A felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója

2022. november 17. Budapest. Helyszínen és távolról videón is várunk!

Hiányból a túlkínálat felé!

Hibrid PP Konferencia október 13-án

Budapesti helyszínre és távoli részvételre is lehet jelentkezni!

A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életbe való betörését néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, az elmúlt egy év azonban rendkívül gyors alkalmazkodásra bírta rá a gazdaság szereplőit. A geopolitikai események és az energiaválság egyszerre hozott sürgető felismerést, de közben rövid távon újabb akadályokat gördített a klímasemleges működési célok elé.

    1. Interreg Tid(y)Up zárókonferencia - Forrástól a torkolatig projekt

A Tid(y)Up projekt a Tisza és a Duna mentén, 6 ország bevonásával, 10 partnerrel és további 11 társult partnerrel valósít meg határon átnyúló együttműködést a folyóvizek állapotának javítása érdekében. A projekt tudományos szakértők segítségével olyan egységes monitorozási protokoll kidolgozását tűzte ki célul, mellyel hatékonyan és pontosan lehet felmérni a folyóvizek makro- és mikroplasztik szennyezettségét.

KEDVES TAGTÁRSUNK!

Szövetségünk 30 éve, 1992. szeptember 2-án tartotta alakuló közgyűlését - akkor még Környezetvédelmi Szolgáltató Iparág Országos Szakmai Szövetsége néven - azzal a céllal, hogy összefogja a hazai környezetiparban tevékenykedő vállalkozásokat, segítse őket szakmai munkájukban, partnereket és képviseletet biztosítva közös céljaik eléréséhez.