RENDEZVÉNYEK

Az elmúlt hónapokban megjelenő nemzetközi és hazai stratégiák, útmutatások, megállapodások és irányelvek a környezetbarát, energia-, anyag- és erőforráshatékony működést ösztönzik. Ez kihat a kis-és középvállalkozások mindennapi működésére is, hiszen ezentúl olyan támogatásokra pályázhatnak, amelyek ezen célok megvalósítását mozdítják előre.

Ez mit is jelent a gyakorlatban? Hogyan érhető el a környezeti, gazdasági és társadalmi szempontból is fenntartható fejlődés? Milyen új, zöld és high-tech fejlesztési lehetőségek nyílnak meg a vállalkozások számára? Hogyan kovácsolható versenyelőny ezen lehetőségek kiaknázásával?

Az Európai Unió Horizont 2020 programjának finanszírozásával megvalósuló EUCalc projekt keretein belül - Bécs, Koppenhága, London és Róma mellett - Budapesten is megrendezésre kerülő szakmai fórumon első kézből kaphatnak a résztvevők válaszokat és értékes információkat a meghívott nemzetközi szakértőktől és partnerektől. A rendezvény társlebonyolító szervezete az IFKA Zöld gazdaság csoportja.

A fórumon bemutatásra kerül egy felhasználóbarát, dinamikus modellezési eszköz, amely által lehetőség nyílik a különböző működési folyamatok erőforrásigényének és környezeti hatásának összehasonlítására és a kiaknázható fejlesztési lehetőségek azonosítására.

A szakmai fórum hivatalos nyelve angol, részletei:

Dátum:               2020. február 13. (csütörtök)

                            10:00 - 12:30 networking ebéddel kísérve

                            Regisztráció: 9:30 - tól

Helyszín:            Millenáris Park B épület - Elektromobilitás Látogatóközpont

                            1024 Budapest, Kis Rókus u. 16.

A részvétel ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Amennyiben az esemény felkeltette érdeklődését, kérjük, az alább található linken keresztül jelezze részvételi szándékát.

RegisztrációEUCalc regisztráció (kérjük, válasszák a Felhasználói fiók nélküli kérdőív kitöltést)

Regisztrációs határidő: 2020. február 10. (hétfő)

Reméljük, Önt is a résztvevők között köszönthetjük!