RENDEZVÉNYEK

Hogyan csökkentheti egy vállalat a környezeti terhelését?

Környezetvédelmi megoldások a 21. században

A KSZGYSZ tavaly kezdte meg együttműködését a GreenBrands (https://www.green-brands.hu/) nemzetközi minősítő szervezettel, s Szövetségünk szakmai igazgatója, Markó Csaba a zsűriben is segíti a minősítések folyamatát: https://www.green-brands.hu/zsuri/

A GreenBrands által indított Akadémián – amelyen a résztvevők elméleti tudást és gyakorlati ismereteket kapnak arról, hogy miért üzlet a környezeti fenntarthatóság – állandó résztvevőként, szakmai tanácsokkal és az események hirdetésével segítjük a hasznos kezdeményezést. (A tavaszi három képzési napról a https://www.green-brands.hu/akademia/ címen tájékozódhatnak.)

Az őszi eseménysorozat első rendezvényére a KSZGYSZ „Zöld Tárgyalójában”, szeptember 27-én délelőtt kerül sor, ZÖLD TECHNIKÁK ÉS TECHNOLÓGIÁK címmel.

Program (09.00 - 12.00)

István Zsolt, (szakértő) – Életciklus-szemlélet és –elemzés egy körforgásos gazdaságban 

Ferenczi Attila Maxim (ügyvezető, Recobin Kft.)  – Létesítmények tervezett hulladékgazdálkodása és -optimalizálása

Dr. Ádám Béla (ügyvezető igazgató, HGD Kft.) – Megújuló energia rendszerek alkalmazási tapasztalatai a családi házaktól az irodaházakig. (Kinek, mikor éri meg a napenergia és a hőszivattyú használata?)

PÉRCSI Szilárd (üzletfejlesztési menedzser, Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.) Nemzetközi pályázati források a brand/vállalati „zöldítéshez” (KET4CP).

Meghívó letöltése

További részletek és jelentkezés