RENDEZVÉNYEK

A 2018. április 12-15. között megrendezésre kerülő csunkingi China Chongqing Hi-Tech Fair (CCHTF) keretében a Magyar Nemzeti Kereskedőház saját nemzeti pavilont valósít meg.

A 13. alkalommal megrendezésre kerülő tudomány és technológiai vásár helyszíne a 30 milliós Csunking városának szívében található Chongqing International Convention and Exhibition Center, amely egyike a világ 10 legnagyobb fedett kiállítóterének. A kiállítás hagyományaihoz hűen idén is külön nemzetközi pavilon kerül berendezésre melynek kivitelezését a Csunkingi Tudomány-Technológiai Bizottság koordinálja. A rendezvényen a Magyar Nemzeti Kereskedőház mintegy 100 négyzetméteres egységes magyar nemzeti stand kivitelezésével segíti a magyar termékek iránti figyelem felkeltését. A jelentkező cégek az igényeiknek megfelelő, saját standdal jelenhetnek meg az egységes nemzeti standon.

A rendezvény időpontja: 2018. április 12-15.

Helyszíne: International Convention & Exhibition Center (No. 2, Jiangnan Road, Nan'an District, Chongqing)

Részvételi díj: 50 000 Ft + ÁFA

A CCHTF az alábbi főbb technológiai ágazatokra koncentrál:

  • fejlett gyártási megoldások,
  • robotika,
  • IoT és információs technológiák
  • környezetvédelmi technológiák és megújuló energia felhasználás
  • modern mezőgazdasági megoldások
  • új anyagok

Kiállítóként elsősorban olyan cégek jelentkezésére számítunk, akik már meglévő technológiai termékük értékesítéséhez keresnek disztribútort, vagy helyi partnereket. Illetve olyan fejlesztés alatt álló technológiai megoldást kínálnak, amellyel a közel jövőben a kínai piacon is megjelenni kívánnak.

A kiállítással párhuzamosan a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Csunkingi Magyar Főkonzulátussal és a Csunkingi Kínai-Magyar Technológiai Transzfer Központtal együttműködve, B2B tárgyalásokat szervez a megjelenő magyar partnereknek.

A CCHTF kiállítással párhuzamosan, a szervezők több szakmai fórum megvalósítását tervezik. A rendezvényen való megjelenés remek lehetőséget jelent a kínai, ezen belül a dél-nyugat kínai piaci környezet megismerésére, a versenytársak felmérésére és a helyi kapcsolatépítésre.

Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, jelentkezését a partnerportálon keresztül tudja megtenni.

Jelentkezési határidő: 2018. március 9.

Kérdéseket a . e-mail címe várjuk.