RENDEZVÉNYEK

Időpont: 2023. június 7. (szerda)
Helyszín: Országos Meteorológiai Szolgálat, 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1.   

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, a 2023. évi Környezetvédelmi Világnap alkalmából újra megszervezi a nagy múltra visszatekintő levegőtisztaság-védelmi szakmai konferenciát.    

Csatlakozás a webinárhoz

Mára világszerte elterjedt a zöldrefestés (greenwashing) gyakorlata. Kiigazodni lassan lehetetlen a divatos, de sokszor megtévesztő zöld minősítések, címkék, lózungok között, ezért az ilyen állításokat hamarosan hiteles dokumentumokkal kell alátámasztani.

KSZGYSZ 2023. évi rendes közgyűlését 2023. április 18. 10.00 órai kezdettel tartja a KSZGYSZ székhelyén. (1024 Budapest, Keleti Károly u 11/a)

A napirendekhez kapcsolódó dokumentumok honlapunkon már megtekinthetők.

Időpont: 2023. április 26-27.

Helyszín: Benczúr Hotel, 1065 Benczúr u. 35.

„Amíg azt teszed, amit eddig, azt kapod, amit eddig.” 
Jim Rohn

Tegyük tehát másképp, jobban és hatékonyabban! Mi kell ehhez? Együttműködés és hosszú távú stratégia (gondolkodás).

Szövetségünk a Találkozó keretében lehetőséget nyújt a hazai környezetvédelem, környezetipar fejlődésében jelentős szerepet vállaló döntéshozók, vállalkozások, személyek kötetlen találkozására és itt kerül sor a KSZGYSZ által alapított Környezet Védelméért Díj ünnepélyes átadására is.
Várható létszám: 250 fő.

Reméljük, hogy Önt is köszönthetjük a 22. Környezetvédelmi Találkozón!

Ugrás a rendezvény weboldalára

A konferencia elmarad

A kis- és középvállalkozásoknak az energetika terén kialakult, egész Európát sújtó változások, az energia-források megnövekedett költségei, a klímaváltozásból adódó alkalmazkodási kényszer egyaránt nagy kihívást jelentenek.

Kármentesítés és rehabilitáció – Rozsdaövezetek és barnamezős beruházások című konferencia
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) 
Időpont: 2022. november 29-30. (kedd-szerda)

Az Akkreditált Szervezetek Klasztere (ASZEK) ismét megrendezi a hagyományos év végi konferenciáját, mely során az akkreditálással kapcsolatos aktuális szabályozási, irányítási változásokat és terveket ismertetjük. Továbbá ismertetjük az akkreditálás és tanúsítás helyét az új kormányzati struktúrában. 

    1. Interreg Tid(y)Up zárókonferencia - Forrástól a torkolatig projekt

A Tid(y)Up projekt a Tisza és a Duna mentén, 6 ország bevonásával, 10 partnerrel és további 11 társult partnerrel valósít meg határon átnyúló együttműködést a folyóvizek állapotának javítása érdekében. A projekt tudományos szakértők segítségével olyan egységes monitorozási protokoll kidolgozását tűzte ki célul, mellyel hatékonyan és pontosan lehet felmérni a folyóvizek makro- és mikroplasztik szennyezettségét.

KEDVES TAGTÁRSUNK!

Szövetségünk 30 éve, 1992. szeptember 2-án tartotta alakuló közgyűlését - akkor még Környezetvédelmi Szolgáltató Iparág Országos Szakmai Szövetsége néven - azzal a céllal, hogy összefogja a hazai környezetiparban tevékenykedő vállalkozásokat, segítse őket szakmai munkájukban, partnereket és képviseletet biztosítva közös céljaik eléréséhez.


 Milyen a jó EHS-vezető? Miért ő a vállalatok jövőjének kulcsa? 

Részvételi díj: 216.000 Ft + ÁFA / fő
Rendezvényünkre EHS vezetők jelentkezését várjuk.
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.