RENDEZVÉNYEK

KSZGYSZ30 Munkaértekezlet

Az évente hagyományosan megrendezett munkaértekezleten az ágazatot érintő aktuális, meghatározó témákban hallhatunk előadásokat és folytathatunk kötetlen beszélgetéseket, annak érdekében, hogy az előttünk álló időszak feladataira felkészüljünk és még sikeresebbek legyünk. Az előadások során a környezetipar és a körforgásos gazdaság kapcsolódásairól, a környezetvédelmi köz- és magánszolgáltatások és a környezethasználók felelősség- és feladatmegosztásáról, ennek szabályozási és irányítási kereteiről lesz szó.

KEDVES TAGTÁRSUNK!

Szövetségünk 30 éve, 1992. szeptember 2-án tartotta alakuló közgyűlését - akkor még Környezetvédelmi Szolgáltató Iparág Országos Szakmai Szövetsége néven - azzal a céllal, hogy összefogja a hazai környezetiparban tevékenykedő vállalkozásokat, segítse őket szakmai munkájukban, partnereket és képviseletet biztosítva közös céljaik eléréséhez.


 Milyen a jó EHS-vezető? Miért ő a vállalatok jövőjének kulcsa? 

Részvételi díj: 216.000 Ft + ÁFA / fő
Rendezvényünkre EHS vezetők jelentkezését várjuk.
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.

Felhívás a Kármentesítés és rehabilitáció – Rozsdaövezetek és barnamezős beruházások című konferencián előadás tartására

Időpont: 2022. november 29-30. (kedd-szerda)
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) 

2022. április 29. péntek 10:00-14:30
Helyszín: Budapest III. ker. Doberdó u. 6. Schmalz-terem

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ünnepi, jubileumi Közgyűlést tart.

Helyszín: Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház (2890 Tata, Tópart u. 19.)
Időpont: 2022. 05.18. (szerda) 10:00-12:00

Időpont: 2022. május 25.
Helyszín: Hotel Benczúr1068 Budapest, Benczúr utca 35. 

Szövetségünk Mérés-Mintavétel Munkacsoportja – az Akkreditált Szervezetek Klaszterével együttműködve – hatodik alkalommal szervez konferenciát környezetvédelmi mintavételek és mérések témakörben, a korábbi konferenciák tapasztalatai alapján az összes környezeti elemre és hulladékokra vonatkozóan.

Konferencia a vállalkozások hulladékgazdálkodási adatainak felhasználásáról

Időpont: 2022. február 16. szerda, 9.00-12.10 óra
Helyszín: Zoom Webinar

Kedves Tagtársunk!

Szövetségünk immáron 29 éve azzal a céllal jött létre, hogy összefogja a hazai környezetiparban tevékenykedő vállalkozások sokaságát, segítse őket szakmai munkájukban, képviselje érdekeiket és ezáltal biztosítson számukra olyan hátteret, amelyre bizton számíthatnak szakmai és üzleti tevékenységük során.

A program második napján a Duna Transznacionális Program keretében - az EU társfinanszírozásával megvalósuló Tid(y)Up! INTERREG DTP projekt „Mentsük meg folyóinkat” élővizeink védelméről szóló konferencia vonultatta fel a helyszínen és a virtuális térben a téma meghatározó hazai és európai szakembereit/képviselőit, akik előadásaikban a folyók szennyezettségének mérési módszereiről, közös tudásmegosztó platform létrehozásáról és a folyami hulladék újrahasznosítási lehetőségeiről beszéltek. 

Fontos finanszírozási lehetőség nyílik meg azon magyar és régiós vállalkozások előtt, amelyeknek működési modellje és tevékenysége a fenntarthatóságon alapszik.