RENDEZVÉNYEK

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2019-ben is megszervezi a környezetvédelem területén tevékenykedő tagvállalatai és partnereik számára a hagyományos, immár 19. Országos Környezetvédelmi Találkozót. 

A Találkozó időpontja: 2019. február 16. (szombat) 20:00 óra
Helyszín: Fusion Élményközpont, 2040 Budaörs, Keleti u. 1.

th kornyeztvedelmeertdij eleje

Hagyományosan a Találkozón kerül sor a Szövetségünk által alapított „Környezet védelméért” Díjak ünnepélyes átadására is, mind vállalkozói, mind magánszemély kategóriában. Kérjük, hogy éljenek a Díjra történő nevezés lehetőségével, tegyenek javaslatokat az arra érdemesnek tartottak szakmai elismerésére. Az ajánlásokat a https://www.kszgysz.hu/tevekenysegeink/dijak címen elérhető nevezési lapok kitöltésével és beküldésével lehet 2019. január 20-ig megtenni.

Úgy gondoljuk, hogy a Találkozóra szóló meghívó igazán környezetbarát karácsonyi ajándék is lehet, ezért már most, az ünnepek előtt jelezzük ezt a lehetőséget. Javasoljuk, hogy üzletfeleit, kollégáit, családtagjait és barátait is tájékoztassa programunkról, invitálja őket körünkbe, vagy legyen Ön a vendéglátójuk!

Ehhez lehetőséget biztosítunk kedvezményes árú jegyek vásárlására is, 2019. december 20-ig.

A Találkozón való részvételi szándékot  a KSZGYSZ honlapján (kszgysz.hu/orszagostalalkozo2019) lévő JEGYIGÉNYLÉS űrlap kitöltésével kérjük jelezni. 

Most is lehetőséget biztosítunk a 2019. évi Találkozó több fokozatú támogatására, melynek részleteiről bővebb információ az alábbi linken található.

A 2019. évi Találkozó programjában ismét szerepel a nagysikerű Tombola, amelyhez felajánlásokat tisztelettel kérünk és várunk, az alábbi emailcímen: orszagostalalkozo2019 [KUKAC] kszgysz [PONT] hu

Amennyiben a Találkozóval kapcsolatban bármilyen kérdése van kérjük,  keressen bennünket!

Reméljük, hogy köszönthetjük Önt is a 19. Környezetvédelmi Találkozón! 

A 2018. évi Találkozónkról itt található egy összeállítás: kszgysz.hu/25facebook icon

FACEBOOK esemény