RENDEZVÉNYEK

Postafiókunk megszűnt! Levelezési címünk: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A. | Miért legyek KSZGYSZ tag? | Feliratkozás hírlevélre | email

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2019-ben is megszervezi a környezetvédelem területén tevékenykedő tagvállalatai és partnereik számára a hagyományos, immár 19. Országos Környezetvédelmi Találkozót. 


A Találkozó időpontja: 2019. február 16. (szombat) 19:45 óra

Tájékoztatjuk arról, hogy a 2019. február 16-ára (most szombatra) szervezett 19. Országos Környezetvédelmi Találkozó helyszíne – technikai-, és rajtunk kívül álló okok miatt – megváltozott.

Az új helyszín: DÜRER RENDEZVÉNYHÁZ - Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.  (Nem a Dürer kert!)

http://durerhaz.hu/

th kornyeztvedelmeertdij eleje

Hagyományosan a Találkozón kerül sor a Szövetségünk által alapított „Környezet védelméért” Díjak ünnepélyes átadására is, mind vállalkozói, mind magánszemély kategóriában. Kérjük, hogy éljenek a Díjra történő nevezés lehetőségével, tegyenek javaslatokat az arra érdemesnek tartottak szakmai elismerésére. Az ajánlásokat a https://www.kszgysz.hu/tevekenysegeink/dijak címen elérhető nevezési lapok kitöltésével és beküldésével lehet 2019. január 20-ig megtenni.

Úgy gondoljuk, hogy a Találkozóra szóló meghívó igazán környezetbarát ajándék is lehet. Javasoljuk, hogy üzletfeleit, kollégáit, családtagjait és barátait is tájékoztassa programunkról, invitálja őket körünkbe, vagy legyen Ön a vendéglátójuk!

A Találkozón való részvételi szándékot  a KSZGYSZ honlapján (kszgysz.hu/orszagostalalkozo2019) lévő JEGYIGÉNYLÉS űrlap kitöltésével kérjük jelezni. 

Most is lehetőséget biztosítunk a 2019. évi Találkozó több fokozatú támogatására, melynek részleteiről bővebb információ az alábbi linken található.

A 2019. évi Találkozó programjában ismét szerepel a nagysikerű Tombola, amelyhez felajánlásokat tisztelettel kérünk és várunk, az alábbi emailcímen: orszagostalalkozo2019 [KUKAC] kszgysz [PONT] hu

Amennyiben a Találkozóval kapcsolatban bármilyen kérdése van kérjük,  keressen bennünket!

Reméljük, hogy köszönthetjük Önt is a 19. Környezetvédelmi Találkozón! 

A 2018. évi Találkozónkról itt található egy összeállítás: kszgysz.hu/25facebook icon

FACEBOOK esemény

 

A Környezetvédelmi Találkozó támogatói:

 3BH logo  agriapipe Logo Ap  alcufer balint analitika 200x200

envecon 

eurofins logo   emkkft logo 200 fkf fekvo mozaik logo cmyk 473x100
 th Palota logo uj
Palota Környezetvédelmi Kft.
septox 1848x367  textrade xxl 300  wessling cmyk hun 200x59

 

Dress code: Black tie optional
Black tie invited