RENDEZVÉNYEK

Fontos finanszírozási lehetőség nyílik meg azon magyar és régiós vállalkozások előtt, amelyeknek működési modellje és tevékenysége a fenntarthatóságon alapszik.

Az Áder János köztársasági elnök által alapított Kék Bolygó Alapítvány és a Széchenyi Tőkealap-kezelő által közösen kezelt tőkealap jelenleg 5,5 milliárd forint keretösszegből tudja támogatni a környezeti fenntarthatóságot célzó üzleti elképzeléseket.

A befektetési célrendszerről, a támogatandó cégek köréről és a hozamelvárásokról a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége tájékoztató beszélgetést hirdet

2020. november 12-én (csütörtökön) 10.00 -12.00 óra között – az online térben.

Sitanyi SL ea picture 2 2020 09 09A KSZGYSZ által szervezett információs napon vendégünk, Dr. Sitányi László, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány szakmai igazgatója, aki részletesen ismerteti az Alapítvány kockázati tőkebefektetési finanszírozási lehetőségét, mellyel az innovatív környezet– és klímavédelmi megoldásokat alkalmazó mikró-, kis- és középvállalkozások piaci tevékenységét kívánják erősíteni.  

Mivel a KSZGYSZ tagvállalatai számára ez a cél- és eszközrendszer nem ismeretlen, az innovációk tára e körben bőséges, úgy véljük, hogy a most induló kedvező finanszírozási konstrukcióval kapcsolatos közös információs nap lehetőséget ad arra, hogy bővebb, részletesebb információkat, válaszokat kapjunk az Alapítvány képviselőjétől. 

A részvételi díj a KSZGYSZ szervezési munkáit tartalmazza, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány természetesen térítésmentesen vállalta a tájékoztató megtartását.

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, alapításakor vállalt célja és azóta folytatott munkájának sarokköve, hogy támogatói kívánnak lenni minden olyan kezdeményezésnek, amelyek felhívják a figyelmet természeti értékeink nagyszerűségére, ugyanakkor pusztulására is; illetve partnere azoknak a programoknak és szervezeteknek, cégeknek – ideértve a non és for-profit szektort – amelyek, válaszokat keresnek és adnak a környezeti, klímavédelmi és fenntarthatósági kihívásokra. A sikeres üzleti megoldások hozzájárulnak a fenntarthatósághoz; ugyanakkor a fenntarthatósági irányelvek figyelembevétele nélkül ma már nem lehet üzleti sikereket elérni.

Az Alap partnere kíván lenni minden olyan magyarországi kis- és középvállalkozásnak, amely megalapozott üzleti stratégia mentén, piacukon innovatív megoldásokkal  Magyarország és a Kárpát-medence fenntarthatósági prioritásait, így a klímavédelmet, a vízkészletekkel való fenntartható gazdálkodást, az élelmiszer-biztonságot, a tiszta energia és energiabiztonságot, az egészségvédelmet, a fenntartható városok és közösségek kialakítását, valamint az előbbieket támogató technológia-fejlesztést helyezi előtérbe. A fenntarthatóság implementálása az üzleti életbe élénkíti a céges innovációs kultúrát, amely új ötleteket, módszereket, és technológiákat hoz a for-profit világba, miközben azok pozitívan hatnak az egész társadalomra.

Kapcsolat

Pál András
technikai segítség: regisztráció, online közvetítés
tel.: +361 350 7271
.

Abdelli Julianna
számlázás
Tel.: +361 350 7271
.