RENDEZVÉNYEK

Az ÖKOINDUSTRIA évek óta Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amely a környezetvédelmi technológiák, termékek széles skáláját mutatja be, mintegy reagálva az aktuális környezeti kihívásokra.

Az idei, immár 6. alkalommal megrendezésre kerülő Green Expo-n is így van ez, hiszen a így a fókusztémák mindegyike a fenntartható fejlődési célok eléréséhez vezető utakat vizsgálja, mutatja be.

A 2009 óta megszervezésre kerülő ÖKOINDUSTRIA szakkiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen.

A legfrissebb ágazati, iparági trendek, környezetipari technológiák iránt – a szinte valamennyi földrészről érkező és hazai  – szakmai érdeklődők átlagos látogatószáma minden alkalommal meghaladta a 3500 főt. Örömünkre szolgál, hogy egyre több diák, hallgató, startup érdeklődik a szakmai programok iránt.

Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindig jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik.

Kiállításunk jelentős platformként szolgál a fejlesztők, az innovációk, a hazai és nemzetközi gazdasági szereplők számára, ahol koncentráltan kicserélhetik tapasztalataikat, ismereteiket, valamint újabb – üzleti, társadalmi kapcsolatokat köthetnek. A kiállítás közös nevezőre kívánja hozni az ágazatban meglévő erőforrásokat, trendeket és innovációkat, melyre kiváló lehetőséget biztosít ez a regionális környezetipari piac.

Az esemény fővédnöke: Áder János, Magyarország köztársasági elnöke

Szakmai védnökök: Nagy István, agrárminiszter
                                Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter

Vendégország:  Hollandia

Kiállítás szakterületei

  • ökoinnovációk, zöld start-up piac, környezetipari munkaerőpiac
  • megújuló energia, zöld mobilitás
  • körforgásos gazdaság, hulladékgazdálkodás
  • élővizeink védelme, víz-és szennyvízkezelés
  • kármentesítés és barnamezős beruházások
  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás

További részletek és előregisztráció

 

Támogatók

zoldforgo itm logo p 500  th kekbolygo logo  BALINT ANALITIKA