RENDEZVÉNYEK

Időpont: 2020. november 4-6., Millenáris Park

Helyszín: Millenáris Park B épület

A kiállításról

Az ÖKOINDUSTRIA Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása a környezetvédelmi technológiák, termékek tekintetében.A jövő évi eseményen a barnamezős beruházások, élővizeink védelme, a körforgásos gazdaság és a szemlélet formálás témái kerülnek a középpontba.

A 2009 óta megszervezésre kerülő kiállításokon alkalmanként több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen.  A legfrissebb ágazati, iparági trendek, technológiák iránt – a szinte valamennyi földrészről és itthonról érkező – érdeklődő szakmai látogatók átlagos látogatószáma meghaladja a 3500 főt. Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindig jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik.

Jelentős platformként szolgál a döntéshozók számára, hogy találkozzanak, megosszák tapasztalataikat a legújabb csúcstechnológiákról, az innovációkról és a regionális környezetipari piac trendjeiről. 

Az esemény fővédnöke: Dr. Áder János

Nemzetközi platform

A szakkiállítás három napjának eseményei kiváló fórumot biztosítanak az ágazatban működő hazai és nemzetközi vállalkozások, szakmai szervezetek, minisztériumok és háttérintézményeik, közszolgáltatók, önkormányzatok és a média számára a legújabb zöldipari innovációk bemutatására, megismerésére, a befektetési lehetőségek feltárására, újabb személyes és üzleti kapcsolatok építésére. A záró napon pedig kinyílnak a szakkiállítás kapui a jövő generációk számára is és pályaorientációs lehetőségek, környezetvédelmi szemléletformáló programok várják a pedagógusokat, a diákokat, egyetemi hallgatókat.

Kiállítás szakterületei

  • ökoinnovációk, zöld start-up piac, környezetipari munkaerőpiac
  • megújuló energia, zöld mobilitás
  • körforgásos gazdaság, hulladékgazdálkodás
  • élővizeink védelme, víz-és szennyvízkezelés
  • kármentesítés és barnamezős beruházások
  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás

További részletek és előregisztráció

 

Támogatók

itm log atlatszo 1000  th kekbolygo logo  BALINT ANALITIKA