Díjak

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége Pályázatot ír ki az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj elnyerésére.

Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJ kiírás célja: olyan korszerű, innovatív gyártástechnológiával készült termék, vagy a fenntarthatóság elveinek megfelelő szolgáltatás elismerése, amelyek nagymértékű környezetterhelés csökkentését eredményezik, szennyezés megelőző innovációk.

 

Pályázatot az ÖKOINDUSTRIA Kiállítás kiállítói nyújthatják be.

Az ÖKOINDUSTRIA NAGYDÍJAT két kategóriában hirdetjük meg: Termék és Szolgáltatás.

Termék: Az új gyártástechnológia eddig hagyományos technológiával előállított, nagytömegben használt hétköznapi igényeket kielégítő terméket állít elő, bizonyítottan hulladékszegény, kibocsátásmentes technológiával, vizsgálva a termék teljes életciklusát. A kibocsátások tekintetében legyen összehasonlítható a korábbi, hagyományos gyártástechnológia és az innovatív gyártási folyamat. 

Szolgáltatás: Az innovatív, környezetkímélő szolgáltatás alkalmazásával kimutatható módon csökken a környezetbe kibocsátott káros anyag mennyisége.

A két kategóriához külön pályázati lap tartozik, amelyek a következő 2 oldalon megtalálhatók.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

A pályázatokat 2017. október 15-ig várjuk a KSZGYSZ elérhetőségein, elsősorban e-mailben: .. A megfelelő pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni, a pályázatok maximális terjedelme 3 oldal. (Kérjük, színes prospektusokat ne küldjenek, inkább a 18. (Termék) ill. 15. (Szolgáltatás) sorban hivatkozzanak a pályázat tárgyával kapcsolatos weboldalakra.)

Az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj átadására 2017. november 8-án, az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás megnyitóján kerül sor Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban.