Zöldgazdaság2021

zg2023boritoA Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége Zöldgazdaság2023 című tanulmánya tagvállalatai gyakorlati tapasztalatai alapján ad helyzetképet az ágazat jelenlegi tevékenységéről, hazai és nemzetközi eredményeiről, problémáiról és konstruktív módon számba veszi az elkövetkező időszak lehetőségeit is.

A tanulmány szerzői, szerkesztői remélik, hogy a tanulmány megismerése és továbbgondolása újabb lehetőségeket, innovációkat generál a politika, a gazdaság és a társadalom valamennyi szintjén,  ugyanakkor haszonnal forgatják majd a még tanulmányaikat folytató, de a közös jövőnket alakító hallgatók is.

A Zöldgazdaság2023 című tanulmány természetesen nem befejezett mű. Reméljük, hogy a későbbiekben, aktuális gazdasági elemzésekkel, eredményekkel ismét megjelenhet mindazok számára, akik a mindennapokban is érzékelik a KSZGYSZ szlogenjét: „Velünk zöldebb!”

A korábbi, 2021-es tanulmány letöltése

Köszönjük Támogatóinknak, hogy segítették a 2021-es tanulmány összeállítását és megjelentetését!

Greenvest-Forum Kft.,  Envirotis Holding Zrt., DENKSTATT Hungary Kft., ANKEL Kft., Bárczy Környezetvédelmi Kft., Austin AI Inc., AGREGO Környezetvédelmi Kft.

 

Tisztelettel és üdvözlettel:

geriP 0076 1Hankó Gergely
ügyvezető
Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége