HÍREK

Friss hírek

ZÖLDIPARI PERCEK a Trend FM-en!
2020 szept. 22

ZÖLDIPARI PERCEK - Hulladékból fűtőanyag, avagy lehet-e egy cementgyár környezetbarát? Szövetségünk az ÖKOINDUSTRIA2021 Green Expó felvezetéseként Zöldipari percek című riportsorozatot indított a Trend FM-en.

Szövetségi hírekTovább
Tid(y)Up - Forrástól a torkolatig
2020 szept. 21

Összehangolt akcióterv a Duna és Tisza műanyag szennyezettségének felszámolására Bemutatkozik a TidyUp / Forrástól a torkolatig projekt

Szövetségi hírekTovább
Önkéntesekkel és összefogással rekord mennyiségű hulladékot gyűjtött az I. Bodrogi PET Kupa...
2020 szept. 21

Hat tonna hulladékkal mostantól kevesebb bújik meg a Bodrog Sárospatak és Tokaj közötti ártéri erdeiben. A PET Kupa szervezői az elmúlt években kialakult, tiszai hulladékgyűjtő tapasztalataikat először alkalmazták a Tisza egyik mellékfolyóján.

Hazai hírekTovább
Munkaerő - 2020. Újraértelmezve!
2020 szept. 18

A home-office diadala - Munkáltatók Országos Tanácskozása Időpont: 2020. október 1. csütörtök 9.30–16.00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. (vagy videóközvetítés)

Hazai rendezvényekTovább
Forog már a Zöldforgó
2020 szept. 16

Hétvégén Gödöllőn a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál első napján - a járványügyi készültségi helyzetre való tekintettel természetesen valamennyi egészségügyi előírást, szabályt betartva - elindult a Zöldforgó Élménynap (www.zoldforgo.hu), amely korunk egyik  legnagyobb kihívásaira - mint például a klímaváltozás, energiapazarlás, túl [ ... ]

Szövetségi hírekTovább
A fenntartható gazdasági fejlődést elősegítő központ jött létre a Pannon Egyetemen
2020 szept. 16

A fenntartható gazdasági fejlődés elősegítését célzó kompetencia központ jött létre a Pannon Egyetemen, a központ megnyitó rendezvényét hétfőn tartották, Veszprémben.

Hazai hírekTovább
A várva várt jó hír Kárpátaljáról
2020 szept. 15

A sok szennyezés és árvíz után most végre egy régóta várt jó hírrel jelentkezett Kárpátalja. Műanyag feldolgozó indult Ungváron, ami a PET palackok feldolgozását és nagyobb arányú begyűjtését tűzte ki célul.

Hazai hírekTovább
Közlemény - ÖKOINDUSTRIA2020 - KÉSŐBBRE HALASZTVA, MEGDUPLÁZVA
2020 szept. 14

A járványügyi készültségi időszak friss információi alapján, a vonatkozó szabályok ismeretében a Szövetség úgy döntött, hogy elhalasztja az idén novemberre tervezett nemzetközi szakkiállítását és azt jövő április 28-30-a között rendezi meg a Millenárison. 

Szövetségi rendezvényekTovább
KSZGYSZ éves munkaértekezlet – ELHALASZTVA
2020 szept. 14

Tisztelt Résztvevőink! A járványügyi készültségi időszak új információi alapján úgy döntöttünk, hogy a munkaértekezletet elhalasztjuk.

Szövetségi rendezvényekTovább
A COVID-19 és környezete(ELHALASZTVA)
2020 szept. 14

Tisztelt Résztvevőink! A járványügyi készültségi időszak új információi alapján úgy döntöttünk, hogy a konferenciát elhalasztjuk.

Szövetségi rendezvényekTovább
Új vizeken gyűjtik a hulladékot a petkalózok
2020 szept. 09

A héten startol az I. Bodrogi PET Kupa

Hazai hírekTovább
Tudástól az Üzletig – Tudásvagyon hasznosítása a Miskolci Egyetemen
2020 szept. 08

A Miskolci Egyetem Technológia – és Tudástranszfer Igazgatósága (TTI) meghívja Önt a „Tudástól az Üzletig – Tudásvagyon hasznosítása a Miskolci Egyetemen” című projektjének következő online rendezvényére, melyet a Területi Innovációs Platformmal közösen szervez az alábbi témában: INNOVATÍV MEGOLDÁSOK, FEJLESZTÉSEK A MISKOLCI EGYETEMEN

Hazai rendezvényekTovább
Kupakgyűjtési kampányt indít a GreenSitu Kft.
2020 szept. 02

2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság szervezőivel együttműködve kupakgyűjtési kampányt indít a Greensitu Kft. a Recobin Kft-vel együttműködve. Íme néhány fontos információt a kampányról:

Hazai rendezvényekTovább
Pénz, de honnan?
2020 aug. 31

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont Pénz, de honnan? roadshowjára, Szombathelyre, melyen a KSZGYSZ szakmai partnerséget vállalt.

Hazai rendezvényekTovább