A KSZGYSZ tagsága

Select your language

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díja.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, felismerve azt a tényt, hogy tagjaik és a hasonló tevékenységet végzők munkájukkal jelentős mértékben járulnak, illetve járulhatnak hozzá Magyarország környezeti állapotának javításához, e munka elismeréséül 2000-ben megalapította az évente az Országos Környezetvédelmi Találkozón átadásra kerülő

„A KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT” Díjat.

„A Környezet Védelméért” Díj a hazai környezetvédelmi szakma legkiemelkedőbb eredményeit kívánja elismerni, amelyek hozzájárulnak a környezet terhelésének csökkentéséhez, a környezetszennyezések megszüntetéséhez, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítéséhez, a társadalom környezettudatosságának növeléséhez, és ezzel az e tevékenységet folytatók számára erkölcsi támogatást biztosítson.

Jelölje Ön is saját szervezetét, kiemelkedő partnerét, vagy példaképét Díjunkra!

A most meghirdetett pályázat 3 kategóriában fogadja a jelöléseket:

- vállalkozás (link)

- magánszemély (link)

- ifjúsági díj  (link)

A díjra az ajánlásokat, pályázatokat a fenti linkeken elérhető űrlapok értelemszerű kitöltésével várjuk a következő e-mail címre: [email protected]

A javaslatok beküldési határideje: 2020. január 20.

2018. évi díjazottjaink

bal 135

Díjazottak, balról jobbra: Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet(oklevél), Bozókiné Szabó Ildikó(oklevél), Dr. Ligetvári Ferenc(életmű kategória), Water&Soil (EBAE döntős) Palotai Zoltán és Bordós Gábor(oklevél), Biofilter(EBAE döntős), Recobin Kft(vállalkozás).

Eddigi díjazottak névsora

A 2019. évi „A Környezet Védelméért” Díjak átadására – hagyományosan - a 2020. február 1-én megtartandó, immár 20. Országos Környezetvédelmi Találkozó keretében kerül sor, amelyre ezúton is hívjuk és várjuk az érdeklődőket.

Tekintse meg a Találkozó honlapját és programját!...

Megszólalnak a 2018-as díjazottak:

Connect with us today!


Association of Environmental Enterprises
Keleti Károly u. 11/A., 1024 Budapest, 
Phone.: 350-7271, 350-7274, 336-0680
e-mail: kszgysz(at)kszgysz.hu

Subscribe to our newsletter