Kezdőlap

Sajnos a keresett oldal nem található:-(

Aktuális rendezvényünk:

 2017 okoindustria felulrol

ÖKOINDUSTRIA 2021 – Mentse el a dátumot!


A Környezetvédelmi Gyártók és Szolgáltatók Szövetsége 2021. április 28-30. között már 6. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítást, amely már Közép-és Kelet Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállításává vált.

A 2009 óta megszervezésre kerülő kiállításokon több mint 100 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, mintegy 3000 négyzetméternyi területen.  A legfrissebb ágazati, iparági trendek, technológiák iránta szinte valamennyi földrészről és itthonról érkező - érdeklődőkátlagos látogatószáma az esemény statisztikái szerint meghaladjaa 3500 főt. Az ÖKOINDUSTRIA valamennyi rendezvénye, programja mindenkor jelentős médiaérdeklődés mellett zajlik. 

Az esemény fővédnöke Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke. 

Az ÖKOINDUSTRIA 2020 Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás fő támogatója az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány. 

Az ÖKOINDUSTRIA 2020 szakkiállítás fókusztémái:  

  • körforgásos gazdaság, kármentesítés és barnamezős beruházások,
  • ökoinnovációk Magyarországon, 
  • zöld mobilitás, energiahatékonyság, megújuló energia, 
  • élővizeink védelme, víz- és szennyvízkezelés,
  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás
  • humánerőforrás utánpótlás a zöldiparban, állásbörze 

2020november 4-6. között Budapesten, a Millenáris B épületében megrendezendő ÖKOINDUSTRIA 2020 szakkiállítás háromnapjának eseményei kiváló fórumot biztosítanakaz ágazatban működő magyar és nemzetközi vállalkozások, szakmai szervezetek, minisztériumok és háttérintézményeik, közszolgáltatók, önkormányzatok és a média számára a legújabb zöldipari innovációk bemutatására, megismerésére, befektetési lehetőségek feltárására, újabb személyes és üzleti kapcsolatok építésére.A záró napon pedig kinyílnak a szakkiállítás kapui a jövő generációk számára is és pályaorientációs lehetőségek, környezetvédelmi szemléletformáló programok várják a pedagógusokat, a diákokat, egyetemi hallgatókat.

A hazai zöldipar képviselt területei a kiállításon: körforgásos gazdaság, megújuló energiavíz- és szennyvízkezelés,zöld mobilitás,klíma-levegőtisztaság-védelem,zaj- és rezgés elleni védelem,természetvédelem, zvédelem,hulladékgazdálkodás és hulladékelhagyás

Az ÖKOINDUSTRIA 2020 szakkiállítás keretében több kísérő programra is sor kerül: lesz körforgásos gazdaság fórum/konferencianemzetközi üzletember találkozó, edukációs stand, zöld munkaerőpiaci állásbörze, zöld mozi, valamint itt kerül átadásra az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj is. 

A kiállítással kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el az esemény honlapjára (okoindustria.hu), tekintse meg régi kiállítóinkat és képválogatásunkat az előző évekből. 

Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal az . e-mail címen.

További információk:Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
Az ÖKOINDUSTRIA 2020 Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás szervezője 
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/A. 
www.kszgysz.hu 
www.okoindustria.hu 
Telefon: +36 (1)350-7271, 350-7274, 336-0680 
e-mail: .