Újabb kiválóságok és zöldipari innovációk a Környezet Védelméért díj átadásán

Újabb kiválóságok és zöldipari innovációk a Környezet Védelméért díj átadásán

Budapest, 2024. április 15. - Szombat este egy különleges helyszínen, a Duna vizén ringatózó Európa Hajón került sor – több mint 200 vendég jelenlétében - a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének 23. Országos Találkozójára és a Környezet Védelméért Díjátadó Gálájára.

Átadták a 2022. évi „A Környezet Védelméért” Díjakat

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által 2000-ben alapított Díjat minden évben három kategóriában ítéli oda a KSZGYSZ Elnöksége a környezetvédelem területén kiemelkedő teljesítményt nyújtóknak.

Újabb elismerések „A Környezet Védelméért” 2020-2021

S a j t ó a n y a g

Az idén 30. születésnapját ünneplő Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége szombaton tartotta hagyományos Országos Találkozóját és a Díjátadó Gálát. Ez alkalommal hirdették ki a Szövetség által 1992-ben alapított „A Környezet Védelméért” Díj 2020. évi és 2021. évi nyerteseit.

A 2019-es „a Környezet Védelméért” díjak átadása a XX. Környezetvédelmi találkozón

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által 2000-ben alapított „A Környezet Védelméért” Díj díjátadó gálájára szombat este került sor a Gödöllői Királyi Kastélyban, a hazai környezetipar hagyományos, immár 20. Országos Környezetvédelmi Találkozóján, amelynek fővédnöke dr. Áder János köztársasági elnök úr volt.

A 2018-as „a Környezet Védelméért” díjak átadása a XIX. Környezetvédelmi találkozón

Szombaton este – több mint 300 fő részvételével lezajlott a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által szervezett 19. Országos Környezetvédelmi Találkozó, amelynek fővédnöki tisztét dr. Áder János köztársasági elnök vállalta el.

A 2017-es „a Környezet Védelméért” díjak átadása a XVIII. Környezetvédelmi találkozón

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2018-ban 18. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, ezúttal a Fusion Élmény és Rendezvényközpontban Budaörsön. A Bál adott ünnepi helyszínt a Környezet Védelméért díjak átadásához.

A 2016-os „A Környezet Védelméért” díjak átadása a XVII. Környezetvédelmi találkozón

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2017-ben 17. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, ezúttal a Hotel Intercontinentalban Budapesten. A Bál adott ünnepi helyszínt a Környezet Védelméért Díjak átadásához.

A 2015-ös „A Környezet Védelméért” díjak átadása a XVI. Környezetvédelmi találkozón

140 éves probléma megoldása: budapesti vegyiművek zrt. Illatos úti telephelyéről 2300 tonna veszélyes hulladék elszállítása.

A 2014-es „A Környezet Védelméért” díjak átadása a XV. Környezetvédelmi találkozón

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2015-ben 15. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi és Vízipari Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, ezúttal a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai szövetséggel közösen, a Budapesti Kongresszusi Központban. Az ünnepélyes találkozót V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár köszöntötte.

A 2013-as „A Környezet Védelméért” díjak átadása a XIV. Környezetvédelmi találkozón

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2014-ben 14. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, a Budapesti Kongresszusi Központban.

KORÁBBI DÍJAZOTTJAINK

Az első díjátadótól, azaz a 2000-es „A Környezet Védelméért” Díj átadásától a 2012-es díjátadóig nyújt áttekintést. Az évekre bontott környezetvédelmi szempontból fontos és innovatív eredményeit mutatja be díjazottjainkon keresztül.