Tevékenységek

Válasszon nyelvet

Lapozza a 2017-os Környezetipari Évkönyvet online

Letöltés PDF formátumban

Read it online

Download PDF


A Környezetipari évkönyv 2016-ig 20 magyar és 6 angol nyelvű nyomtatott kiadásban jelent meg egyedüliként bemutatva a környezetipar szereplőinek tevékenységét, valamint átfogó képet nyújtva iparágunk cégeinek szolgáltatásairól. Az elmúlt 20 év alatt mintegy 60.000 példány jutott el a felhasználókhoz, segítve őket abban, hogy tájékozódjanak, könnyen megtalálják a szükséges partnereket fejlesztéseikhez.

Az eddig sikerek és pozitív visszajelzések mellett igyekszünk figyelemmel követni a fejlődési irányokat, az alakuló igényeket. Éppen ezért szándékunkban áll megújítani az évkönyvet, azt fokozatosan on-line formában is elérhetővé tenni. Az ehhez szükséges változtatásokon dolgozunk, ám a kész terv elkészültéig szeretnénk folyamatosan lehetőséget biztosítani azok számára, akik régi vagy éppen új partnerként szeretnék cégük hírnevét öregbíteni, tevékenységükről hírt adni a Környezetipari évkönyvben.

2017-ben a tavalyi évhez képest hasonló tartalommal, ám ismét megújult külsővel jelent meg a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének 21. Környezetipari évkönyve.

Célunk továbbra is a folyamatosan fejlődő hazai környezetipar meghatározó piaci szereplőinek rendszerező egybegyűjtése. Szeretnénk, ha a kötetben valamennyi, az ágazatban működő vállalkozás, vállalat, laboratórium, mérnökiroda, a környezetvédelemben felhasználható terméket előállító, forgalmazó cég bemutatásra kerülne annak érdekében, hogy átfogó képet tudjunk mutatni az érdeklődőknek.

A kézikönyv terjesztése célzott, melynek következtében a benne szereplő cégek egyre ismertebbé válnak bel- és külföldön egyaránt.

A Szövetség folyamatosan bővülő kapcsolatrendszerét felhasználva a magyar nyelvű kiadványt térítésmentesen kapják postai úton az önkormányzatok, környezetvédelmi felügyelőségek, vízügyi igazgatóságok, szakminisztériumok, országgyűlési képviselők, az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága, szövetségek (pl. MGYOSZ, TÖOSZ, MJVSZ), kereskedelmi kamarák, a kiadványban szereplő cégek potenciális megrendelői.

Az Évkönyvet eljuttatjuk a Magyarországon akkreditált nagykövetségekhez, Nemzetközi Kamarákhoz, a kereskedelmi képviseletekre. Szakmai rendezvényeinken is elérhetővé tesszük a kiadványt. 2014-ben megrendezett 7 konferenciánkon csaknem 900 fő juthatott hozzá a kötethez.

Az angol nyelvű kiadványt (EcoIndustry Yearbook) minden évben eljuttatjuk Magyarország nagyköveteihez, külgazdasági szakdiplomatáihoz, külföldi szakmai szövetségekhez, illetve külföldi partnereinknek szintén rendelkezésre bocsájtjuk az évkönyvet.

A Szövetségünk által 2017-ben szervezendő V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon is népszerűsítjük a kötetet!