Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Az Európai Fenntartható Fejlődési Hét (ESDW) egy európai szintűkezdeményezés, amely ösztönzi a fenntartható fejlődést segítőtevékenységek, projektek, események megvalósítását ésbemutatását. A tavalyi ESDW 25 ország 4 065 tevékenységének sikerére építve az idei rendezvénysorozat 2021. szeptember 18. -október 8. tart. Az ESDW 2021 kapcsolódik az ENSZ fenntarthatófejlődési céljaihoz (SDG)!

KIKNEK SZÓL?

Regisztrálhatnak civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, vállalatok, vállalkozások, oktatási intézmények, múzeumok, valamint magánszemélyek, ha ajavasolt esemény/projekt elősegíti a fenntartható fejlődést és hozzájárul az SDG-k megvalósulásához.

JELENTKEZÉS LÉPÉSEI:

1. ÖTLETELJ!

Gondolkodj, mivel tudod támogatni a fenntartható fejlődést és tervezz egy eseményt az ESDW idejére.

2. REGISZTRÁLJ!

Töltsd fel az ötleted az NFFTweboldalára! Az nfft.hu-n egyegyszeű online jelentkezési lap segítebben, az [email protected] emailcímen pedig bármikor kérhetszsegítséget a kollégáinktól.

3. CSELEKEDJ!

Valósítsd meg az ötleted és szervezd meg az eseményt az ESDW idejealatt, 2021. szeptember 18. és október 8. között! Fedezd fel a többieseményt Európában, és vegyél résztmás ESDW eseményeken is aközeledben!

 

nfftkép_optimized.png