Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Időpont: 2021. február 4.  9.30–16.00 (utána még 6 napig megtekinthető)
Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

A generációváltás a válság miatt nálatok is új fordulatokat vett?

A bajban a család felértékelődött, más dimenzióba került.

Érdekes gyakorlatok, kreatív megoldások, amiket érdemes megismernünk!

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

Miről szól?

A hazai vállalkozások 40 %-a érintett a generációváltásban. 5 év óta felerősödött a staféta átadásának igénye az első generációs cégalapítóknál. A járvány miatt lassan egy éve tartó gazdasági válságban azonban a legtöbb generációváltó folyamat megakadt. Úgy tűnt, mindenki visszavonulásra kényszerül, minden megváltozott, így a generációváltás szempontjai is. Az alapítók visszamentek válságot menedzselni, amiben verhetetlenek. A rövid ideig tartó sokk után azonban a járvány inkább kihívást jelentett, mint visszalépést. A megváltozott helyzetben új stratégiák születtek, értékké vált a kreativitás, az intuícióból fakadó innováció, a közösség és a család.

A válság azonban felszínre hozott jó néhány olyan utódlási, biztonsági, emberi, szervezeti, jogi problémát, amire eddig nem gondolt senki. És más szemléletet, indíttatást és megoldásokat produkált a gyakorlat. 

nyugalomba vonulás és a staféta átvevésének színterepe nagyon megváltozott. Az utódlás aktuálisabb, erősebb megvilágításba került, mint valaha. Tekintsük át közösen, milyen válaszok és megoldások, új értékrendek születtek, melyeket beépíthetünk a most folyó generációváltásba, hogy az sikeres legyen.

Használjuk a jó példákat, megoldásokat, hogy ne vesszenek kárba a megteremtett értékeink!

Kiknek szól?

Várjuk a stafétát átadni szándékozó alapítókat és az ambíciózus generációváltókat! Közös szándékuk megvalósításában sokat tudnak segíteni az előadók, a sorstársak, a jó és a rossz példák, a tanácsadó szakemberek, jogászok, adószakértők, befektetők. 

A konferencia részletes programja és regisztráció