Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Tegnap Ceglédfürdőn - a Budapesti Corvinus Egyetem Rajk Szakkollégiumának szervezésében, annak téli táborában - kerekasztal-beszélgetésen volt szó a magyar hulladékgazdálkodás jövőjéről, a MOL által elnyert hulladékgazdálkodási koncesszió várható hatásairól, az italcsomagolások kötelező betétdíjának és visszaváltásának közelgő bevezetésére és körforgásos gazdaság erősítésének lehetőségeire.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői voltak dr. Szabó Csilla, az Energiaügyi Minisztérium főosztályvezetője, Rónavölgyi Endre, a MOHU értékesítési igazgatója, Markó Csaba, a KSZGYSZ szakmai igazgatója és dr. Csepregi István környezetvédelmi szakjogász. A programot megtisztelte jelenlétével dr. Chikán Attila, a 2010-ben alapított Kollégium alapító elnöke is.

A közel 100 fős közönség a szakkollégium gazdálkodás-, közgazdaság-, és társadalomtudományi szakos tagjaiból, illetve a Corvinus és ELTE szakkollégiumunk iránt érdeklődő elsőéves hallgatóiból állt Büszkék vagyunk arra, hogy a Szövetség gyakornoka, Toperczer Péter volt a program ötletgazdája, szervezője és moderátora is!