Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Új fokozatra kapcsolva!

Teljes erővel, magasabb fokozatra kapcsolva tért vissza a munkaerőhiány a pandémia előtti szintre. Néhány hiányszakmában aranyáron sem lehet új munkaerőt kapni.

Hol vannak új munkavállalók? Az ismét diktáló pozícióba kerültek milyen új elvárásokat támasztanak a munkavállalók felé?  A rugalmas munkavégzés – a pandémia öröksége – már alapvető igényükké vált? Sőt! Az új trendi: Napi 6 óra hetente 4 nap.

Új embereket többnyire már csak a huszonéves, illetve pályakezdő korosztályból lehet beemelni? Hol találhatóak a harmincasok, akik az önállóságuk megtartását alapfeltételként támasztják, vagy a negyvenesek?  Akik még nem hagyták el az országot? A kb. 600 ezer külföldön dolgozó fiatal, szakképzett embereket be lehet-e pótolni az atipikus, a nyugdíjas és a megváltozott munkaképességű emberekkel? 

A bérek újra az egekben. Szakképzést kívülről továbbra sem várhatunk. A kiöregedés problémája tömegessé vált a vezetői pozíciókban.

Mit lehet tenni ebben a helyzetben, hogy a termelés, működés ne akadozzon? Hogyan lehet megőrizni, stabillá tenni a működést biztosító embereket?  Előadóink sok jó tanáccsal, működő gyakorlat bemutatásával készültek a kkv- és nagyvállalati döntéshozók, HR-szakemberek számára.

Időpont: 2021. szeptember 30. csütörtök. 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, BKIK Székház vagy Experience Center (létszámtól függően)

Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és mindkettőn.

 

A kiürült munkaerőpiacon csak a hibrid munkavégzés a csábító?

Bérek az egekben! Mégis, hogyan biztosítsuk cégünk működését?

Hol található a fiatal generáció? Hogyan motiválhatóak?

 

Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!

Siessen a hely foglalásával, a létszám korlátozott!

Helyszínen kívül választhatja a videóközvetítést vagy mindkettőt!

 

Részvételi lehetőségek és árak itt