Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont Pénz, de honnan? roadshowjára, Szombathelyre, melyen a KSZGYSZ szakmai partnerséget vállalt.

Időpont: 2020. szeptember 24. csütörtök, 9.30–13.30
Helyszín: Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza, Honvéd tér 2.

A konferencia térítésmentes, csak regisztráció szükséges! 

Figyelem! (A helyszínre jövők számára minden vírusbiztonsági előírást betartunk – kötelező maszkhasználat, fertőtlenítés.)

Miről szólunk?

A vírus okozta világválság miatt nagy gazdasági visszaesést élünk meg, melynek tovagyűrűző hatásaival még sokáig számolnunk kell. Addig is ki kell tartani, finanszírozni kell a működést, a talpra állást. A legolcsóbb megoldás erre a támogatott hitelprogramok, melyek beruházásra, forgóeszközre, likviditás finaszírozásra és munkahely-megőrzésre egyaránt felvehetők. A krízisből leggyorsabban kilábalni általában csak gyors technológiaváltással lehet. A hazai vállalkozások 50 %-a már úgy döntött, erre költi saját, illetve kölcsönforrásait. Nemsokára elindul a gazdaságvédelmi akcióterv harmadik szakasza is. 2022-ig a tervek szerint tovább öntik a gazdaságba a pénzt, melyből jut bőven a kkv-knak is.  

Az Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásokat is átirányították gazdaságmentésre, abból is jut jócskán segítség a következő hónapokban, években. 

Mindenkinek van esélye arra, hogy eladósodás nélkül megúszhassa a recessziót. 

Milyen források és finanszírozási segítségek maradtak még, mely újakra lehet számítani az elkövetkezendő időkben? A konferencia előadói biztosan tudnak olyan finanszírozási megoldásokat mondani, amely az ön cégének is testhezálló.

További részletek