Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

‍Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Munkaerő-piaci trendek – 2021 című konferenciájára, melyen a KSZGYSZ Szakmai partnerséget vállalt, illetve ahol Hankó Gergely, ügyvezető úr széleskörben bemutatja szövetségünk munkaerő-piaci projektjét. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a videókonferencián.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa. Kuponkód: SZP21

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját! 

‍Időpont: 2021. május 6. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig megnézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, pc-n)

Jobb, ha hozzászokunk az új típusú munkafelfogáshoz! Ez a jövő!

A munkatársak erős alkalmazkodóképessége alapvető elvárás lesz.

A munkahelyekre visszatérés kemény feladat lesz. Készüljünk fel!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető! 

Miről szól a rendezvény?

Friss felmérések szerint a Covid harmadik hullámának lecsengésében reménykedve minden harmadik hazai vállalat létszámnövekedéssel számol. A munkavállalók 35 %-a munkahelyváltást fontolgat. A távmunka bűvölete erősen veszített a fényéből. Az első hallásra logikátlan tények mögött egy új típusú munkafelfogás megszületése áll. 2021-ben már egy paradigmaváltáson átesett munkaerőpiaccal kell számolnunk.

A munkavégzés paradigmaváltása az elmúlt egy év alatt zajlott le, s mindent megváltoztatott. A mentális sérülések és a munkaadó cég iránti elköteleződés drasztikus csökkenése, a csapatmunka romlása új kihívások elé állította az embereket, cégvezetőket. Felértékelődött a munkavállalók egészsége és biztonsága, a kulcsmunkatárs megtartása. A legnagyobb kockázati tényezővé vált a betegségek miatti hiányzás.

Mit tehetünk azért, hogy a folyamatos munkavégzést ne veszélyeztesse a pandémia bármilyen fokú jelenléte? Erről szól a videókonferencia. Fel kell készülnünk időben a virtuális térből érkezők munkahelyekre visszatérésére! A munkatársakból sokkal erősebb változásképességet kell felszínre hozni, s a gyors digitalizációra alkalmassá kell válniuk az idősebbeknek is.

Kiknek szól?

Várjuk a munkaadókat, cégvezetőket, HR-vezetőket, a munkavállalók képviselőit, a tanácsadókat, akik úgy érzik, hogy jobban meg kell érteniük a munkavállalók új elképzeléseit, hozzáállását és szeretnék jobban a céghez kötni a kulcsembereket, megbízható, lojális munkatársakat. 

A konferencia részletes programja és regisztráció

Fontos!

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!