Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

Az okos cég életben marad.

Tedd gyorsan okossá a cégedet, hogy derekasan állja a vírustámadást! Rengeteg költség válik köddé az okos technológiák bevezetésével. Céged minden részét automatizálhatod, s nem is kerül sokba. A Smart Company konferencián a kkv-döntéshozóknak bebizonyítjuk, hogy a gazdasági visszaesés túlélésének legjobb módja az okosodás.

A digitális transzformáció fejlődése holtversenyben van a vírus terjedésével. Az időben okossá tett cég vírusállónak bizonyult. De itt a második és ki tudja majd még mennyi hullám. Még nem késő beléptetni a cégedet a Smart Company cégek közé!

A kényszer felgyorsította a cégek digitalizációs fejlesztéseit. Amit addig halasztottunk, rohamszerűen bepótoltunk. Kiderült, hogy nem csak a gyártási, szervezeti folyamatokat lehet automatizálni, hanem a kommunikációt, az információáramlást, és még azügyfélkezelést is. Rengeteg költség vált köddé. Nem utaztunk, nem pazaroltunk órákat meetingekre, minimálisra csökkentettük a döntési szinteket, a kontroll humán szükségletét.  

Nagyot emelt a digitális írástudáson a vírusjárvány. Ez a tendencia tovább folytatódik. Miért? Mert nagyon ésszerű. Rájöttünk a bajban, hogy rengeteg költséget takarítunk meg az okos technológiák alkalmazásával.

Smart Company – 2020. Október 21. Élő videókonferencia. 7 napig megtekinthető. A PP Konferenciaközpont – BKIK  közös konferencia részletes programja és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/smart-company-2020/

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/1423228724541062/