Net Zero Munkacsoport

Megtartotta 2. ülését a KSZGYSZ Net Zero Munkacsoportja

Az ülést, a hétvégén kiosztott „Környezet Védelméért Díj” egy díjazottjánál, a Saint Gobain Kft. pilisvörösvári Akadémiáján tartotta a KSZGYSZ munkacsoportja.

A fűtési rendszer kialakításakor, felújításakor érdemes többféle alternatívában gondolkodni, sőt, több lábon állni. Fontos, hogy a fűtésre, sőt, a komplett gépészetre már a tervezés során prioritásként tekintsünk és elegendő forrást biztosítsunk, hiszen idővel ez nehezen vagy nehezebben módosítható, mint a falak színe vagy a burkolatok.

Tisztelt Tagjaink!

Kiválasztottuk azokat a témaköröket, amiket a tagok a közeljövőben a legszívesebben látnának a munkacsoport napirendjén:

A KSZGYSZ Net Zero Munkacsoport 2023. február 28-án megtartotta (újra)alakuló ülését, megújítva a korábbi Klíma- és energia Munkacsoportot. 

Kedves Tagszervezetünk!  

Kecskeméti munkaértekezletünkön téma volt a Net Zero, többek között energetikai és ESG szemszögből. Előzetes kérdésünkre néhányan jelezték, hogy érdekelné szervezetüket egy ilyen témájú munkacsoportban való részvétel. A tervünk az, hogy Net Zero Munkacsoport néven új életre keltenénk eddigi Energetikai, megújuló energia és éghajlatváltozás Munkacsoportunkat. Az általunk elképzelt munkacsoport célját pedig így lehetne összefoglalni:

Időpont: 2016. november 30. szerda
Helyszín: Hotel Griff, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.