Szövetségi rendezvények

Válasszon nyelvet

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kara és a  Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

Bemutatkozik a hazai zöldipar – várnak a jövő zöld munkahelyei!

címmel 2023. október 25-én (szerda) 10.00 szakmai napot szervezett az Egyetem oktatói, hallgatói számára, hogy az ágazatban működő cégek bemutatásával segítsen képet alkotni azokról a tevékenységekről, munkakörökről, amelyekre a jövőben még inkább szükség lesz, amire már most fel kívánják hívni a figyelmet, illetve várják az érdeklődőket, leendő munkavállalókat, hogy a jövő velük együtt legyen zöldebb!  

A program helyszíne:

Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar (1034 Doberdó út 6.) 

A program keretén belül került sor az Egyetem és a KSZGYSZ közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására, majd a programban részt vevő tagcégeink képviselői előadásokban mutatták be tevékenységükt.

Eközben az Egyetem aulájában látványos, interaktív bemutatókat tervezünk tagcégeink bevonásával, amelyben eszközöket, eljárásokat, műszereket és ezek alkalmazását is megismerhetik a hallgatók. A személyes beszélgetések során pedig tanulást és későbbi elhelyezkedést segítő együttműködések is kialakultak.

A Zöldállásportál itt is fogadta az érdeklődők regisztrációját, hiszen a zöldiparnak nemcsak környezetmérnökökre, hanem gépészmérnökökre, villamosmérnökökre, ipari terméktervező mérnökökre, informatikusokra és gazdasági menedzserekre, mérnöktanárokra is szüksége van.  

A részletes program itt letölthető