Hazai hírek

Kiváló teljesítményű szakemberek és projektek elismerése

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság hagyományaihoz híven 2019-ben is meghirdeti az Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere/Csapata és a Logisztikai Kiválóság Díjat. Idén ötödik díjjal bővül a paletta: a Jövő Vezetője címre is lehet nevezni.

Az MLBKT minden évben elismeri a kiváló teljesítményt, hiszen az ellátási lánc bármely területén nagyot alkotó személyek, projektek és cégek mindenki számára példaképül szolgálhatnak. A Társaság a pályázataival a legnagyobb nyilvánosságot biztosítja a kiemelkedő eredményeket felmutatóknak. Az MLBKT küldetésének tartja, hogy támogassa a teljes karrierpálya alatt megszületett kiemelkedő ötleteket és megoldásokat. A díjak egyúttal a vállalatok számára is lehetőséget biztosítanak vezetőik, munkatársaik teljesítményének nyilvános elismerésére

Az Év Logisztikai Menedzsere díjra olyan logisztikai területen dolgozó szakember pályázhat, aki az elmúlt évben egy eredményesen működő logisztikai rendszer bevezetésében vett részt. A díjra két kategóriában lehet jelölni: nagyvállalati és kis-és középvállalati kategóriába.

Az Év Beszerzési Menedzsere címet olyan beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek nagy szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat létrehozásában.

Az Év Beszerzési Csapata díj a beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatokat, szervezeteket ismerik el. Olyan csapatok jelentkezhetnek, akik jelentős eredményt értek el a beszerzés területén és példaként szolgálhatnak a szakma számára.

A Logisztikai Kiválóság Díj azokat az innovatív, előremutató logisztikai ötleteket ismeri el, melyekből egyértelműen kiderül, hogy a logisztika hogyan járult hozzá a vállalati cél megvalósításához.

A Jövő Vezetője díj megalapításával a Társaság a 35 év alatti ígéretes, szakmai karrierjük elején álló fiatalok munkáját szeretné elismerni. Olyan szakemberek jelölését várja az MLBKT, akik munkájukban már értek el szakmai sikereket, lelkesek és elkötelezettek az ellátási láncok fenntartható és hatékony működtetése iránt, és bizonyították rátermettségüket a vezetői pozícióra.

A díjakra a jelölést leadhatja a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély, ha a látókörében van nagyra értékelt szakember vagy projekt! Amennyiben az ajánló személy által ajánlott szakember vagy projekt nyeri el a díjat, az ajánló napi jegyet kap az MLBKT 27. kongresszusára, mely a szakma legnagyobb találkozóhelye. Az elmúlt években a rendezvény 3 napján mintegy 500, ellátási láncban dolgozó szakember, vezető és 100 egyetemi hallgató fordult meg.

Kapcsolat és további információ:

Odler-Hevesi Ildikó Andrea
kommunikációs és marketing szakember
Telefon: +36 1 267 8740
E-mail: .