Hazai hírek

Időpont: 2018. július 2 - 8

A hortobágyi természetvédelmi önkéntes tábor olyan jelentkezőket - elsősorban fiatalokat - várunk, akik elkötelezettek a természetvédelem és a fenntarthatóság ügye iránt és szívesen vállalnak önkéntes tevékenységet ennek érdekében.

A tábor ideje alatt a résztvevőknek vállalniuk kell, hogy szakmai irányítás mellett bekapcsolódnak a gyakorlati természetvédelmi tevékenységekbe (pl. folyópart, illetve erdőtisztítás, özönnövényírtás, mesterséges élőhelyek kialakítása). A táborozók az egy hét alatt megismerhetik a Hortobágyi Nemzeti Parkot, valamint a falu értékeit és hagyományait. Ezentúl szélesíthetik szakmai ismereteiket és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a természetvédelem területén.

A tábor során a résztvevők számára teljes ellátást biztosítunk (éjszakázás kempingben, saját sátorban), napi háromszori étkezéssel és számos kiegészítő ismeretterjesztő és rekreációs programmal. Cserébe az önkéntes munkáért!

Bővebb információ és jelentkezés:

Kovács Szabolcs táborszervező

e-mail: .

telefon: 0036 30 340-8503 (magyar, english)

A táborok megvalósítását az Európai Unió Románia-Magyarország Határ Menti Együttműködési Program 2014-2020, valamint Magyarország Kormánya támogatja.