Hazai hírek

Még idén szerezhetnek államilag elismert, 32 851 02 OKJ azonosító számú, alsó-középfokú szakképesítést a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége Hulladéktelepkezelő tanfolyamának résztvevői. Ez a képzettség megfelel a hulladékgazdálkodási tevékenység iskolai végzettségre vonatkozó  engedélyezési feltételének. A HOSZ képzésének Pest Megyei Kormányhivatalnál vezetett közhiteles nyilvántartás szerinti engedélyszáma: E-000724/2014/A001.

A tanfolyam erőssége, hogy a több mint húsz fős oktatói csapatot a szakmában elismert vezetők, szakértők alkotják, így a résztvevők a napi gyakorlatba azonnal átültethető tudást szerezhetnek. A tanulást üzemi gyakorlatok és oktatási segédletek is támogatják. Az oktatásra alapvetően szombati napokon, a telephelyi képzésekre hétköznap kerül sor.

A tanfolyam – megfelelő létszám esetén – márciusban/áprilisban indul. Mivel a kormányzat még az idén tervezi az OKJ-s szakmák csökkentését, lehet, hogy ilyen tanfolyam szervezésére a továbbiakban már nem is lesz lehetőségünk.

Részletes tájékoztatás a HOSZ honlapján található HOSZ OKJ

Jelentkezés: 2019. február 15-ig! Részletfizetési kedvezményt kap minden résztvevőn. Jelentkezési lap

További információ: Major Ágnes képzési vezető, e-mail: ., telefon:+36 1 422 1428, +36 30 900 7323