Hazai hírek

Mi az a TeSzedd!?

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár kilencedik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei.

Azért szervezzük meg ezt a mozgalmat minden évben, hogy közösen megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket.  Ha tetszik a kezdeményezés, gyere és regisztrálj!  Ezt az e-mail címeddel vagy a Facebook profiloddal tudod megtenni. Ha előbbit választod, akkor keresd visszaigazoló levelünket postafiókodban. Ha a regisztráción túl vagy, akkor már léphetsz is be a TeSzedd Infopontba az e-mail címeddel és a jelszavaddal vagy Facebook profilod segítségével.

 

Regisztráltam és beléptem! Hogyan tovább?

Döntsd el, hogy önkéntesként (egyedül vagy csoportosan) vagy koordinátorként csatlakozol az akcióhoz, de ne feledd, jelentkezésedet 2021. szeptember 20. 8:00 órától október 10. 18:00 óráig várjuk. Önkéntesként nincs más dolgod, mint csatlakozni egy már meglévő találkozási ponthoz és részt venni az akcióban. Ha koordinátornak jelentkezel, azzal vállalod, hogy ott helyben Te magad kézben tartod a szemétgyűjtést. Ez azt jelenti, hogy átveszed, a helyszínre viszed és kiosztod a szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket, aláíratod a jelenléti ívet, koordinálod az eseményeket, majd az akció után jelzed, hogy hol hagytátok a megtöltött zsákokat. Ha van kedved, küldhetsz nekünk egy rövid beszámolót és képeket is az akcióról.

Mikor menjek…

2021. október 18-án, 19-én, 20-án, 21-én, 22-én, 23-án vagy 24-én. Sőt, akár mindennap jöhetsz, csak lehetőleg egy nap egy helyre jelentkezz be vagy hozz létre találkozási pontot.

További részletek

teszedd2