Hazai hírek

Szövetségünkhöz az alábbi kérés futott be, úgy döntöttünk közzétesszük. 

A kárpátaljai PAPILIO - Természet- és Környezetvédelmi Egyesület elnökeként örömmel tudatom, hogy a 2014-ben megalakult szervezetünk ebben az évben számos újszerű program megvalósítását tűzte ki célul. A tantermi- és terepi szemléletformáló programokon túlmenően szeretnénk egy interaktív kiállítást és tudásbázist kialakítani, a tehetséges, környezetvédelem iránt elkötelezett fiatalokat felkarolni.

A programok megvalósításához azonban szükségünk van az Önök segítségére és támogatására:

  • Ha Önök rendelkeznek olyan kötetekkel, kiadványokkal, társasjátékokkal, egyéb, a foglalkozásaink alkalmával használható/kiosztható anyagokkal, akkor kérem adomány formájában juttassák el hozzánk.
  • Ha Önök rendelkeznek olyan laboratóriumi munkához szükséges eszközökkel, mikroszkópokkal, preparátumokkal, fiolákkal, szemléltetőkkel, egyéb eszközökkel, amelyek fölöslegesek, de még használhatóak, azt kérem juttassák el adomány formájában hozzánk.
  • Ha Önök rendelkeznek olyan terepi foglalkozások alkalmával hasznosítható eszközökkel (terepi mintavételi eszközök, távcső, teleszkóp stb.), vagy olyan sporteszközökkel (labdák, bicikli, kajak, kenu, íjászfelszerelés, labdajátékok stb.), amely már fölösleges, de még használható, akkor kérem juttassák el hozzánk adomány formájában.
  • Ha Önök rendelkeznek olyan műszaki eszközökkel (számítógép, tablet, monitor, GPS, TV, projektor, laptop, nyomtató, fénymásoló, fényképezőgép stb) amelyek fölöslegesek, de még használhatóak, akkor kérem juttassák el hozzánk adomány formájában.

Természetesen a fent említetteken túlmenően, előzetes egyeztetés alapján bármilyen, a környezeti nevelés/szemléletformálás tárgyköréhez kapcsolódó eszközt/anyagot elfogadunk. Az egyes programjaink megvalósításához – előzetes egyeztetés alapján – pénzügyi támogatást is elfogadunk.

Ha adományt szeretnének felajánlani a számunkra, akkor a fent megadott elérhetőségeken keresztül jelezhetik felénk. Előzetes egyeztetés alapján az adomány elszállítását meg tudjuk oldani.

Tisztelettel:

A PAPILIO – Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Vezetősége

Ukrajna, Kárpátalja, Nagydobrony, Ifjúság u. 41. 89463
E-mail: .; .
Mobil: +3630/6079026; Honlap: www.papilioegyesulet.com

papilio

Az adományokat a KSZGYSZ irodába lehet behozni

A dobozokra kérjük írjanak cégnevet, tartalmat és darabszámot.

1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A.
Tel.: 350-7271, 350-7274, 336-0680
e-mail: kszgysz(kukac)kszgysz.hu
H-CS: 08:00-16:30; P: 08:00-14:00

{fastsocialshare}