Hazai hírek

Ajánljuk szíves figyelmükbe a Cseriti felhívását.

Célunk közös erővel felhívni olvasóitok, követőitek figyelmét – társadalmi felelősségvállalásukat erősítendő – a háztartásukban feleslegessé váló tárgyak újrahasználatának lehetőségére, a Cseriti tevékenységének pozitív, környezeti-társadalmi hatásaira!

A Cseriti Magyarország legrégibb és egyben legnagyobb, 9 egységből álló adománybolt hálózatát üzemelteti 2011 óta. Az elmúlt 10 évben 2500 tonna, nélkülünk lomtalanításra kerülő használati tárgyat juttattunk el új, elsősorban rászoruló gazdákhoz, akik segítségünkkel eddig mintegy 300 millió Ft-ot takarítottak meg. Tevékenységünket díjazva 2020-ban a Figyelő TOP 200 rendezvényén elnyertük a Provident Társadalmi Hasznossági Díját.

A tavaszi nagytakarítási kampány keretében azt kérjük tőletek, hogy lehetőségeitekhez mérten írjatok a Cseritiről és arra biztassátok olvasóitokat, követőiteket, hogy az otthonukban szelektáljanak! A számukra már feleslegessé vált, de funkciójukat és esztétikai megjelenésüket illetően még jó állapotú, más számára használható tárgyaikat, eszközeiket adják le a Cseriti valamelyik boltjában. A tavaszi nagytakarítás kampányunkban magánszemélyek mellett számos vállalat is részt vesz.

Amit nagyon várunk: dísztárgyak; lakásfelszerelés; háztartási eszközök; műszaki cikkek; konyhai eszközök; sporteszközök, szerszámok; játékok; szabadidő eszközök; háztartási textilek (lepedő, ágynemű, törölköző); kiegészítők (cipő, táska, bizsu, stb.)

Amit ezúttal NEM gyűjtünk: ruhák; könyvek; bútorok

Mi azt vállaljuk, hogy a leadott tárgyakat a Cseriti bolthálózatában értékesítjük, továbbra is a használtpiaci árak alatt átlagosan 35%-kal. Így elősegítjük, hogy a rászorulók bolti körülmények között jussanak tartós fogyasztási cikkekhez, miközben védjük a környezetünket is.

Közös célunk az emberek felelősségvállalásának erősítése, a környezet védelme és a közösségi cselekvés aktiválása. Kérjük, legyetek partnerünk ebben!

Kérdés esetén keressetek minket bizalommal!

Sáhy Gábor | . | +36 30 914 3919