Hazai hírek

Válasszon nyelvet

Takarítsuk ki együtt a természetet!

Idén is meghirdeti az Aktív Magyarországért központ a tavaly nagy sikert aratott "Tavaszi nagytakarítás - takarítsuk ki együtt a természetet!" elnevezésű akciót.

Ez a kampány egyrészről arra buzdít, hogy az aktív túrázók a kirándulás után egy zsákkal többel jöjjenek ki az erdőből, mint amennyivel bementek, másodsorban pedig szeretnénk a túrázóknak a természetjárás alapvető etikettjét megtanítani. A kampány népszerűségét jól mutatja, hogy az önkéntesek rengeteg helyen tisztították meg az erdőket, turistautakat. Mivel szeretnék, ha ez a megmozdulás egy igazi mozgalommá válna, így az Ön szervezetét is arra hívják, hogy csatlakozzon ehhez a kampányhoz, hiszen a még nagyobb sikerhez széleskörű összefogásra van szükség.

Az akció az Erdők Nemzetközi Napján, március 21-én indul, és a Föld Napjáig, április 22-ig tart majd.

A megmozduláshoz számos módon lehet csatlakozni. Lehet, hogy csak saját kommunikációs felületein támogatják a kampányt, de az elkötelezettek akár saját szemétszedő túrák szervezésébe is belevághatnak. Viszont az biztos, hogy bármilyen szintű részvétel erősíti ezt az akciót. Ha kedvet kapott egy nemes ügyhöz való csatlakozásra, akkor ne habozzon! Írjon egy rövid e-mailt az alábbi linkre kattintva, és takarítsuk ki együtt idén tavasszal is a természetet!

Csatlakozási szándékához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!