Hazai hírek

A MagyarBrands kilencedik éve díjazza a legkiválóbb hazai márkákat. A program kizárólag olyan márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka a pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. 20180412 175844

A Szakmai Bizottság döntése alapján a BÁRCZY ismét kiváló márkának számít, a hazai INNOVATÍV TOP márkák egyikeként, immáron harmadszor.

A Bárczy Kft. 1991 óta foglalkozik ipari kármentő eszközök forgalmazásával, így került kapcsolatba az olajszelektív adszorbensekkel. Az anyag innovatív felhasználásával kidolgoztak egy új eljárást az olajjal szennyezett vizek tisztítására. A szelektív szűrés az alacsony koncentrációtartományban nyújt hatékony megoldást, különösen a csapadékvízkezelés területén sikeres.

https://www.barczy.hu/index.php/hu/olajlevalaszto-berendezesek/szelektiv-szuroberendezesek

A díj odaítélésének feltételei: http://magyarbrands.hu/magyarbrands-program/ertekelesi-szempontok/

MB 2018 Innovativ marka SEAL