Hazai hírek

WWD2018 hu CMJN

A Duna Múzeum és a Duna Múzeum Baráti Köre Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdeti a Víz Világnaphoz kapcsolódó országos ifjúsági pályázatokat és az aktuális információkkal feltöltötték a www.vizvilagnap.hu internetes portált.

Az idei világnap nemzetközi szlogenje a "Védd természetesen!" lett. Ennek jegyében hirdették meg 3-12. osztályos diákok számára, két korcsoportban immár hagyományos, háromfordulés internetes vetélkedőnket Tervezz vizes közösségi teret! alkotópályázatunk és hagyományos rajzpályázat mellett gyalogolj a vízért! kampányban is részt vehetnek az arra vállalkozók. Környezettudatos gondolkodásra késztető programjainkon az óvodások és iskolások mellett szinte minden korosztály képviselteti magát.

A pályázati felhívásokat a www.vizvilagnap.hu honlapon teszik közzé, ahol összegyűjtik az ország különböző pontjain megszervezésre kerülő, Víz Világnaphoz kapcsolódó rendezvényeket, programokat és a témához kapcsolódó háttéranyagokat is elhelyeznek. Erre a honlapra kerülnek majd fel a pályázatra beérkezett anyagok, alkotások is.

Az ifjú generáció gondolkodásának környezettudatosabbá formálásában, vizeink és környezetünk védelmének és a vízzel  kapcsolatos  szakmák  minél  szélesebb  körű  népszerűsítésében  számítanak az  Ön  által  vezetett -  cég együttműködésére és támogatására.

Amivel Ön támogathatja a Víz Világnapja 2018 rendezvényeit:

  • elküldi cége, intézménye Víz Világnapjához  kapcsolódó  programjait  az esemény  címének, helyének  és időpontjának megjelölésével a www.vizvilagnap.hu oldalra történő feltöltés céljából,
  • anyagi lehetőségei függvényében segíti a diákok számára kiírt országos pályázatok nyerteseinek díjazását egy vagy több díj felajánlásával (1. díj: 20.000,- Ft értékben, II. díj 15.000,- Ft értékben, III. díj 10.000,- Ft értékben).

Amit cserébe kínálnak:

  • a www.vizvilagnap.hu  oldalon  az Önök honlapjára mutató linkkel  elhelyezzük cége, vállalata logóját a Támogatók ablakban, mint a Víz Világnapja 2018 országos pályázatok támogatóját,
  • amennyiben rendelkezésünkre bocsátja, szóróanyagát, a témához kapcsolódó tájékoztató kiadványait elhelyezzük a díjazottaknak összeállított ajándékcsomagokban,
  • lehetőséget biztosítunk arra, hogy a felajánlott díjat Ön vagy cége képviselője személyesen adja át az országos díjkiosztó ünnepségen, 2018. március 21-én Székeshehérváron.

A részletekről további tájékoztatást Váczy-Hübschl István pr/marketing munkatárs nyújt a . címen.