Szövetségi hírek

Tisztelt Tagjaink, Partnereink!

A járványügyi, egészségügyi krízis mellett egyre több szektorban (turizmus, vendéglátás, szórakoztatóipar, sport, kulturális szolgáltatás, személyszállítás) érezhető már a koronavírus okozta gazdasági visszaesés is.

A Kormány megkezdte a gazdasági szereplők megsegítésére szóló intézkedések bevezetését: https://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/hirek/felfuggesztik-a-hitelek-toke-es-kamatfizetesi-kotelezettseget.
Megjelentek az ehhez kapcsolódó friss rendeletek is: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/15e889f76087e5263e3edb54180d14b1d02211b6/megtekintes

Kérem, hogy szánjon néhány percet rövid kérdőívünk kitöltésére, hiszen a beérkezett vélemények, javaslatok, helyzetértékelések alapján kívánjuk tájékoztatni a Kormányzatot, annak illetékes Akciócsoportját az ágazatunkat, tagjainkat, zöldipari partnereinket érintő, illetve általuk megoldható feladatokról is.

Szeretnénk felmérni rövid határidőn belül, lehetőleg március 23-ig - hogy a KSZGYSZ/ASZEK/KEXPORT tagságát és a zöldipart mennyire érinti a járványhelyzet, milyen típusú kihívásokkal küzdenek, illetve miben lenne szükségük segítségre, érdekképviseletre.

Szervezeteink tagsága meghatározó munkáltató és szereplő a gazdaság életében, ezért kiemelten fontos, hogy tudomásunk legyen a veszélyeztetett szervezetekről.

szervezetek


Célunk, hogy felmérve a váratlan nehézségeket, azokat konstruktív javaslatokkal kiegészítve juttassuk el a döntés-előkészítőkhöz, s ahol szükséges, ott engedményeket, gazdasági és munkahelyvédelmi intézkedéseket kérjünk.


Vészhelyzet, sürgős ügy esetén keresse szervezeteink vezetőit:
KSZGYSZ - Hankó Gergely: 06 20 383 6242
ASZEK - Markó Csaba: 06 30 537 1003
KEXPORT - Toronyi Zoltán: 06 30 923 5772

LINK KÉRDŐÍVRE


Az elkövetkezendő időszakra pedig jó egészséget és kitartást kívánunk! Aki pedig teheti, maradjon otthon!

Üdvözlettel és tisztelettel:

Hankó Gergely
ügyvezető