Szövetségi hírek

Czibók Ágnes a Szövetség ügyvezetője a november 28-án tartott KSZGYSZ elnökségi ülésen bejelentette, hogy a továbbiakban nem tudja vállalni az ügyvezetői feladatok ellátását. Ennek alapján az elnökség úgy döntött, hogy közös megegyezéssel november 30-ával megszünteti Czibók Ágnes eddigi munkaviszonyát és pályázatot ír ki a tisztség betöltésére. A pályázat elbírálálásáig ideiglenesen az ügyvezetői feladatokat Markó Csaba szakmai igazgató látja el. 

Az országos szakmai érdekképviseletként működő Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, szakmai elkötelezettségű, önálló munkavégzésre képes, jó szervezőkészségű, tárgyalási szintű angol nyelvtudással rendelkező ügyvezető igazgatót keres. Szövetségünk jellemző tevékenysége megismerhető a honlapunk megtekintésével (www.kszgysz.hu). Az ügyvezető igazgató feladatai a Szövetség honlapján megtalálható alapszabályában részletesen meghatározottak.

Az állásra felsőfokú végzettségű, minimum 5 éves közép-, vagy felső-vezetői gyakorlattal, jó tárgyalási és kommunikációs készséggel rendelkezők, az érdekképviseletek és az államigazgatás működését ismerők jelentkezését várjuk.

További elvárás, hogy a jelentkező érezze sajátjának a képviselt Szövetséget, célkitűzéseit, legyen elkötelezett a környezetvédelmi célok megvalósításában. Munkatársaival, a Szövetség tagjaival, és külső partnereinkkel alakítson ki közvetlen, egymást segítő kapcsolatokat. Tevékenységével segítse a Szövetség taglétszámának bővülését, a hatékony gazdálkodást, a vagyon megőrzését, gyarapítását.
Előnyt jelent a szakirányú (vegyész, biológus, környezetvédelmi, jogi, műszaki) felsőfokú végzettség, további nyelv(-ek) magas színvonalú ismerete.
 
Amit kínálunk:

  • versenyképes fizetés,
  • saját gépkocsi használat költségtérítése,
  • cafeteria,
  • kellemes, családias munkahelyi környezet.

 
A munkavégzés helye: Budapest II. kerület Keleti Károly utca 11/a.
Munkaidő: napi 8 óra, kötetlen munkarendben, főállásban.
Amennyiben a kínált munkalehetőség felkeltette érdeklődését, küldje meg motivációs levelét és önéletrajzát legkésőbb 2018. január 10-ig. A beérkező anyagokat a Szövetség elnöksége előzetesen értékeli és a potenciális pályázókat személyes meghallgatásra meghívja. A kiválasztott személyektől rövid határidővel szakmai pályázat benyújtását kérjük. A pályázatok alapján a végleges döntést 2018. február végéig meghozzuk. A munkába állás legkorábbi időpontja 2018. március 1.
 
A motivációs levelet és önéletrajzot kizárólag elektronikus úton, az alábbi e-mail címre történő megküldéssel lehet benyújtani: .