Szövetségi hírek

Tisztelt Tagság!kszgysz25 150

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2017-ben ünnepli alapításának 25. Évfordulóját és ugyanebben az évben rendezzük meg az V. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást, amely egyúttal teret is nyújt a 25 éves évfordulónk megünneplésének.

Ez alkalomból szeretnénk összegyűjteni a magyar környezetvédelmi ipar eredményeit a tagság köréből. Minden eddigi KSZGYSZ tagot, a korábbi tagokat is, felkérünk arra, hogy környezetvédelmi eredményei bemutatására küldjön nekünk fényképet és adatokat, mert ezeket feldolgozzuk és az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállításon elhelyezzük bemutatás céljára.

Kérjük tehát Tagcégeinket, hogy foglalják össze és mutassák be az elmúlt 25 évben végzett munkájukat, projektjeiket, társadalmi szerepüket, sikereiket, elismeréseiket, díjaikat, kutatási és fejlesztési eredményeiket, jogalkotásban való részvételüket.
Készítsenek ezekből listát (pl. hány db projektjük volt, mennyi m3 talajt tisztítottak meg, mennyi mintát analizáltak stb.), küldjenek ábrákat, jó felbontású fotókat, dokumentumokat!

Örülünk, ha kész anyagokat küldenek (lehet komoly és könnyed hangvételű is), de a vázlatosan átküldött képeket és információkat is feldolgozzuk és bemutatjuk.

A fényképeket és az összeállításokat cégnévvel együtt elhelyezzük a 25 éves jubileumi poszteren.

Kérjük, hogy az anyagokat október 20-ig juttassák el részünkre.

 

Az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás időpontja: 2017. november 8-10.

Helyszín: Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.kicsi okoindustri 5os logo

Kiemelt témáink: Körforgásos gazdaság, Zöld mobilitás, Illegális hulladékelhagyás

 

Szeretettel várjuk az  ÖKOINDUSTRIÁN– az ÖKOIONNOVÁCIÓK csúcstalálkozóján,

környezetipar legnagyobb hazai rendezvényén!

Fő támogató

mav