Szövetségi hírek

Ezért már most szólunk!

A PET Kupa honlapján megnyílt az a regisztrációs felület, ahol a 2019. augusztus 3-11. között ismét megszervezésre kerülő 7. PET Kupára, az ország legnagyobb vízi önkéntes környezetvédő-, környezettisztító akciójára lehet előzetesen jelentkezni
- 2019. december 24-ig:
pet1 pet2 pet3

 

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, mint a PET Kupa szakmai partnere ezúton tolmácsolja a szervezők felhívását és kéri, hogy minél többen osszák meg azt, hogy az érdeklődő és tenni akaró közösségek, kollektívák, szervezetek, cégek minél nagyobb számban jelezzék részvételi szándékukat ezen a társadalmi felelősségvállalást, közösségépítést, aktív cselekvést és kreativitást biztosító, egyedülálló hazai programban.
pet4 pet5 pet6
    
A műanyaghulladékok keletkezése, a folyóba kerülése ellen már sok lépést, illetve sok folyamkilométert megtettünk: Ukrajnával zajlik az egyeztetés a környezettudatos nevelés és a hulladékgazdálkodás alapjainak közös megteremtése érdekében.
Az októberi kijevi hulladékexpo, majd a kárpátaljai III. Tiszai Kerekasztal (https://kszgysz.hu/hirek/publikaciok/iii-kerekasztal-es-otletborze-a-tiszta-tiszaert-osszefoglalo), a november végi Kárpátaljai magas szintű hulladékgazdálkodási, környezetipari konzultációk reménnyel töltenek el bennünket, hogy egyre kevesebb hulladék érkezik majd a Tiszán, de tudjuk, hogy addig sem pihenhetünk lábhoz tett evezőkkel!
Mi a teendő?
Javasoljuk, hogy a regisztráció előtt alaposan tanulmányozzák a PET Kupa honlapot (www.petkupa.hu), a programot, a hasznos információkat, tudnivalókat és a kapcsolódó videókat, cikkeket.
Ha ezek után olyan döntés születik, hogy részt kívánnak venni ebben a nagyszabású, jelentős médiaérdeklődéssel kísért eseményen, akkor érdemes kitölteni a jelentkezési lapot, ami még nem jelenti a jelentkezés automatikus elfogadását, csak a szándék előzetes jelzésére szolgál!
Az, hogy pontosan ki kerül be a 7. PET-flottába, az az előzetes jelentkezést követő beszélgetéseken dől majd el, melyek időpontjáról a szervezők értesítést küldenek.
pet7 pet8
 
Hív a PET Kupa csapata, hív a Tisza!
                                                                   JELENTKEZÉS