Szövetségi hírek

Válasszon nyelvet

A tavalyi sikeres kezdet után, a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Környezettudományi Intézet és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézete közös szervezésben újra meghirdeti a Hulladékkezelési és -hasznosítási szakirányú továbbképzési szakot.

A képzés időtartama 2 félév, a képzésben való részvétel feltételei műszaki vagy agrár képzési területen alapképzésben, egyetemi, vagy főiskolai szintű képzésben szerzett mérnök szakképzettség. Önköltségi díja 200.000 Ft/félév, amely nem foglalja magában a szállás, az étkezés és a tananyag költségeit, továbbá a záróvizsga költségét.

A két féléves intenzív továbbképzés kéthetente péntek-szombati tantermi és laboratóriumi jelenléttel, üzemlátogatással, egyéni hallgatói munkával és szemeszterenkénti vizsgaidőszakkal jár.

A posztgraduális szakirányú továbbképzés lényege, hogy - a hozzá kapcsolódó tudományterületekre alapozva - a hulladékgazdálkodás, fókuszáltan a hulladékfeldolgozás és -hasznosítás területén biztonsággal mozgó, új feladatok megoldásában járatos szakembereket képezzen, akik kezelni tudják azokat a kihívásokat, problémákat, amelyek a hazai hulladékgazdálkodás területén jelentkeznek.

Jelentkezni az intézmény által kiadott jelentkezési lap (http://mkk.szie.hu/felvetelizoknek/szakiranyu-tovabbkepzesek) továbbá oklevél másolat elküldésével lehetséges. A jelentkezési dokumentumokat a [email protected] címre várjuk. Jelentkezési határidő 2018. augusztus 20.

szakmernok2